Eskişehir'den çıkan film: Kral Midas'ın hazinesi

Eskişehirlilerin bu filme sahip çıkması gerek! Çünkü Eskişehirli yapımcılar, filmin gişe gelirlerinden bir kısmını hepimizin gönülden bağlı olduğu Eskişehirspor’a bırakacak.

26 Mayıs 2019 09:52
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Geçtiğimiz günlerde çekimleri şehrimizde gerçekleştirilen Aşgar Cin Vadisi filminden bahsetmiştim. Korku filmi olan Aşgar Cin Vadisi’nden sonra şimdi de yine çekimleri Eskişehir’de yapılan, izleyicileri bu kez korkutmak yerine güldürecek olan bir filme değineceğim; Kral Midas’ın Hazinesi.

DEFİNE YOLCULUĞU

31 Mayıs Cuma günü vizyona girecek olan Kral Midas’ın Hazinesi filminin yönetmen koltuğunda Mesut Çetin oturuyor. Oyuncu kadrosu ise İsmail Baki Tuncer, Orhan Aydın, Serkan Şengül, Yaşar Alptekin ve Vahe Kılıçarslan gibi hepimizin ekranlardan tanıdığı ünlü isimlerden oluşuyor. Filmin konusu şöyle; Eskişehir’de yaşayan üç arkadaş domuz avlamaya çalıştıkları sırada bir çukurun içine düşer. Çukurdan kurtulmaya çalışırken geleceklerini değiştirecek olan madalyona rastlarlar. Madalyonun içinden çıkan harita ile Kral Midas’ın Hazinesi olduğu düşünülen define için yola koyulurlar. Bu yolculukta bin bir türlü, birbirinden renkli maceralar yaşarlar.

İKİ ESKİŞEHİRLİ YAPIMCI

Filmin çekimleri Çifteler, Seyitgazi, Yazılıkaya ve Frig Vadisi’nde gerçekleştirilmiş. Yaklaşık üç hafta süren çekimler bir hayli zor olmuş. Aslında film fikrinin ortaya çıkması da bir o kadar farklı. Filmin iki ortak yapımcısı Seyitgazi’nin Karaören köyünden. Yönetmen Mesut Çetin, uzun zamandır planladığı bir proje olan filmi İsviçre’de yaşayan köylüsü Murat Şahin’le paylaşmış. İki isim de projeye sıcak bakıp, elini taşın altına koymuş ve Kral Midas’ın Hazinesi ortaya çıkmış.

GELİRİ ESKİŞEHİRSPOR’A

Ülkemizde belki de en fazla filmi çekilen türlerden biri komedi. Özellikle komediyle bütünleşen isimlerin filmleri daha vizyona girmeden konuşulmaya başlanıyor, gişesi de bir hayli yüksek oluyor. Halkımız gülmeyi seviyor, komediyi tercih ediyor. Kral Midas’ın Hazinesi’nin de bu anlamda şansının yüksek olduğunu düşünüyorum. Bir aile komedisi olan film özellikle de Eskişehirlileri ilgilendiriyor. Eskişehirlilerin bu filme sahip çıkması gerek! Çünkü Eskişehirli yapımcılar, filmin gişe gelirlerinden bir kısmını hepimizin gönülden bağlı olduğu Eskişehirspor’a bırakacak. Bu sebeple haydi Eskişehirliler sinemaya diyorum!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi