Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor’da gelenek bozulmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da gelenek bozulmadı!
A
a

Eskişehirspor’da gelenek yine bozulmadı ve seçimli mali genel kurulda çoğunluk sağlanamadı. Kongreye katılım az olunca ertelenme kararı alındı. Eskişehirspor’da kongre 3 Haziran Cuma günü yapılacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü’nde genel kurul heyecanı her zaman olduğu gibi ilk kongrede yaşanamadı. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde kongrenin yapılması için 859 delegeden en az 430 delegenin katılması gerekiyordu. Ancak genel kurula sadece 59 delege katılınca Eskişehirspor’da yapılması gereken Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul 3 Haziran Cuma gününe ertelendi. Kongre 3 Haziran’da yine aynı yer ve aynı saatte yapılacak.

Yönetim oradaydı
Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan genel kurullara mevcut yönetimden Başkan Mehmet Şimşek’in yanı sıra yöneticiler de katıldı.  Eskişehirspor’da genel kurullar 3 Haziran’da çoğunluk aranmaksızın gerçekleşecek. Başkan Mehmet Şimşek ve ekibi eğer güçlü bir liste çıkmadığı takdirde 3 Haziran’da görevine devam edecek.

ES TV canlı aktardı
Eskişehirspor’un 2021-2022 sezonunda oynadığı karşılaşmaları canlı olarak taraftarla buluşturan ES TV, Siyah Kırmızılı camiada yaşanan gelişmeleri an be an camiaya aktarmayı sürdürüyor. Son olarak Başkan Mehmet Şimşek’in tesislerdeki basın toplantısını canlı yayınlayan ESTV, dün Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan genel kurullar öncesi ve sonrası canlı yayınlarla gelişmeleri an be an izleyicilere aktardı.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
48esesli26 28 Mayıs 2022 12:06

bu delegeler ne işe yarıyor, tek yapacağınız şey kongreye gelip 2-3 en fazla 4 saat durmak 59 kişi gelmiş bırak allah aşkına ya

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi