Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da galibiyet böyle geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da galibiyet böyle geldi!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Birlik ve beraberliğin kulübe büyük fayda sağladığını söyleyen Şimşek artık herkesin Es Es etrafında birleşmesi gerektiğini belirtti.

Sütiş Eskişehir
ES TV’ye konuşan Şimşek, “Takımımız ikinci yarıya iyi hazırlandı. Kampları takip ettik, hocamızdan bilgi aldık. İkinci yarıda daha iyi olacağız. Tabi birlik ve beraberlik burada çok önemli. Karacabey maçı için bir bilet etkinliği yaptık. Rahmetli Ahmet Çalık kardeşimizin anısına biletleri 6 lira olarak belirledik. Öğrenci kardeşlerimize ücretsiz yaptık bu maçı. Sağ olsun Tarık Erden 100 bilet alarak kıvılcımı başlattı. Sonra şehrin bilinen dinamikleri de bu kıvılcıma yardım etti” dedi.

Bize moral oluyor
Şimşek, “Çok büyük güçleri olan bir yönetim değiliz. Sadece arma yaşasın diye mücadele ediyoruz. Mücadele ederken de elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Böyle birlik ve beraberlik oluşunda bizde daha çok hırslanıyoruz. Bize moral ve motivasyon oluyor. Ama ne yapsak şehirle kulübü barıştıramıyoruz. Geçmişten kaynaklanan nedenlerden dolayı oluyor bu. Biz de şehir dışından para bulmaya çalışıyoruz. Haftanın 2-3 günü büyük holdinglere gidiyoruz.

Yasak kalkmıyor
Transfer yasağı ilgili de konuşan Şimşek, “Transfer tahtası yılan hikayesine döndü. Biz sezon başında yabancı futbolculardan imzaları topladık, ödemeleri yaptık. Bütün eski futbolcularımızla kontak halindeydik. Türk futbolcuların %90’nından olumlu cevap aldık. Ama her zaman dediğimiz gibi önümüzdeki en büyük engel Trabzonspor dosyası. Eğer şehirden bir büyüğümüz ya da dosyakapat.com’a ilgi olup Trabzonspor dosyası kapatılsaydı biz transfer yasağını kaldırırdık. 6 milyon lira Trabzonspor’a borcumuz var. Transfer yasağını kaldıramayız. 1 kuruş dahi indirim yapmıyorlar” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zippo 19 Ocak 2022 14:28

1 galibiyetle bu kadar havalara girmeyin abi rehavete gerek yok

0 2 Cevap Yaz
Roket 19 Ocak 2022 14:25

Devamı gelicekmi?

0 3 Cevap Yaz
Çiftelerli 19 Ocak 2022 13:43

Transfer yasağını kaldıramadınız ey şehrin yöneticileri seçim gelince eses atkısı ile gezersiniz şimdi nerdesiniz

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi