Eskişehirspor’da futbolcuları elde tutma seferberliği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da futbolcuları elde tutma seferberliği
A
a

Eskişehirspor’da divan kurulu transfer yasağını kaldırmak için yoğun bir mesai harcarken, takımda ayrılma ihtimali olan genç futbolcuları da elde tutmak için seferber olmuş durumda.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un son umudu olan divan kurulu bir yandan transfer yasağını kaldırmak için imzaları toplarken bir diğer yandan ise iç transferde ise serbest kalan ve bazı takımların radarında olan futbolcularla görüşüyor. Divan kurulu 15 gün süre zarfında genç oyuncuların başka kulüplere gitmemesi için görüşme yaptığı öğrenildi.
 
Buğra’yı isteyen var
Yapılan görüşmelerin başında kuşkusuz Buğra Çağlıyan geliyor. Eskişehirspor’un genç futbolcusunun bazı Süper Lig takımlarının peşinde olduğu öğrenildi. Alacakları karşılığında bonservisini her an eline alacağı iddia edilen Buğra için divan kurulunun girişimlerde bulunduğu ve en azından yeni yönetim oluşana kadar genç futbolcuyu Es Es’te tutmaya çalıştığı ileri sürüldü.
 
Görüşmeler sürüyor
Ayrıca Eskişehirspor’un gelecek vaat eden forvet oyuncusu Onur Arı’nın da takımda tutulması için seferberlik başlatılmış durumda. Başta Konyaspor’un talip olduğu Onur’u takımda tutmaya çalışan divan kurulu genç futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca Eskişehirspor’da divan kurulu diğer genç futbolcuları da takımda tutmak için yoğun bir mesai harcıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Serkan 17 Haziran 2021 19:47

Konyaspor dost bildiğimiz camia.Dost zor günde belli olur.

0 5 Cevap Yaz
Srkan 17 Haziran 2021 15:19

Çocuklar niye elde tutuyoruz?

1 11 Cevap Yaz
Ekici 17 Haziran 2021 13:45

muhammet mutlaka tutulmalı sakatlanmadan önce sol bek te süperdi.

4 2 Cevap Yaz
Redkit 17 Haziran 2021 12:50

Yav bırakın gitsinler tarihin en kotu en başarısız takimiydi seneyede bizi 3.lige düşürürler

1 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi