Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da futbolcular antrenmana çıkmadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da futbolcular antrenmana çıkmadı
A
a

Eskişehirspor son dakika gelişmesi... Başkan Osman Taş, bugün için futbolculara ödeme yapma sözü vermişti. Bu ödeme yapılmayınca futbolcular antrenmana çıkmadı. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor son dakika haberi... Eskişehirspor Tesisleri'nde bugün hareketli saatler yaşandı. Başkan Osman Taş, dün için futbolculara ödeme sözü vermişti. Ancak Başkan Taş'ın bu ödemeyi yapamaması nedeniyle futbolcular resti çekti. Akşam saat 18.00'de yapılması planlanan antrenmana çıkmayan futbolcuların bu duruma tepki gösterdiği belirtildi. Eskişehirspor yönetiminin bu olay sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. 

Eskişehirsporlu futbolculardan protesto açıklaması

Futbolcular yaptıkları yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

 2018-2019 31 ağustos gecesi başlayan varoluş mücadelemiz bugüne kadar büyük kararlılıkla devam etmektedir ve edecektir. Bu dönem içerisinde bütün camia büyük fedakarlıklarda bulunmuştur bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük taraftar ve bize destek veren herkese çok teşekkür ederiz.

"Ancak; bize verilen sözler bu zamana kadar yerine getirmeyip mağdur durumda bırakılmaya devam ediyoruz. Ailevi sorumluluklarımız ve yaşamsal ihtiyaçlarımızı karşılayamayacak durumdayız. Bu sorunları da bu zamana kadar Eskişehirspor sevdamız ve mesleki ahlakımızdan dolayı hiçbir şekilde kamuoyuna yansıtmadık."

"Şu ana kadar geçen sene yönetiminden bir maaş, bu seneki yönetimden de sadece 10.000 (On bin) TL alınmıştır. Son 1 ay içerisinde toplam 5 defa söz verilip yerine getirilmemiştir. Bugün için verilen söz de maalesef yerine yine getirilmedi. Bizde bütün takım halinde antrenmana çıkmama kararı aldık ve sesimizi duyurmak istedik."
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesli 1 Ağustos 2019 10:12

kulüp acilen delegeler ile toplandı yapılıp deklarasyon yayınlanmalı. Ya alacakları olanlar sabredecekler süper lige çıkana kadar ne ödeyebilirsek kabul edecekler. yada yok ben alacağımı istiyorum diyorlarsa yapacak bir şey yok hep mevcut kadroyu ödeme yap hemde 180 milyon borç ödenmez. O zaman kulüp kapanma kararı alacak. herkes alacaklarına bir bardak su içecek. bizde Eskişehir demirsporu alacağız amatör ligden süper lige yavaş yavaş çıkacağız. Ömrümüz yeterse tabi ki ....

0 0 Cevap Yaz
esesli 1 Ağustos 2019 09:06

kapatın gitsin.. sizde kurdulun bizde kurdulalım....

0 5 Cevap Yaz
Mustafa 1 Ağustos 2019 00:00

bu başkanda fos çıktı

0 4 Cevap Yaz
Hancı 31 Temmuz 2019 22:39

Bir kere de müjdeli haber gelsin EsEs'ten....Böyle tarfatarını ızdırap çektiren başka kulup dünyada yoktur.

0 4 Cevap Yaz
Davut 31 Temmuz 2019 22:33

Bazı kulupler Bankalar Birliği ile ablaşıp borçlarını yapılandırdı....EsEs neden bunu yapamıyor.

0 1 Cevap Yaz
Hasan 31 Temmuz 2019 22:25

Yönetim ..oyuncular haklı...Adamlara ne söz verildi ise yerine getirin.Elbette EsEs zor durumda ama oyuncularda aile besliyor.Oyuncu kardeşlerimiz siz hep anlayışlı oldunuz teşekür ederiz ama durum ortada biraz daha sabır diyelim.

0 3 Cevap Yaz
Hakan. 31 Temmuz 2019 20:07

İyi günde kulübe bir çok yönetici adayları çıkan Eskişehir de Bugün can çekişen Eskişehirspor ‘a ,herkes sırtını döndü. Başkan Osman Taş ve yönetimi aynı zamanda taraftarlarda olmasa kulüp kapanma aşamasının dibinde. Sözde sorduğunuzda mangalda kül bırakmazlar. Eskişehirspor için canımızı bile veririz derler. Büyük camia’yız derler. Bence şu soruyu sormak lazım kendimize. Ne kadar Eskişehirspor’luyuz. Dememiz lazım.

0 3 Cevap Yaz
Tunc 31 Temmuz 2019 19:40

Efsane esesimizi yonetecek eskisehir den bikisi cikaramadik

2 32 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi