Eskişehirspor'da Fuat Çapa’nın yerine...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Fuat Çapa’nın yerine...
A
a

Eskişehirspor'da Fuat Çapa’nın ayrılmasının ardından hoca arayışlarına başlayan yönetimde yoğun mesai sürüyor. Siyah Kırmızılı yönetimin listesinde 6 isim yer alıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da hoca arayışları devam ediyor. Bugünkü karşılaşmaya altyapı antrenörleriyle çıkacak olan Kırmızı Şimşekler, ligin 5’inci haftasında evinde oynayacağı Menemenspor maçına yeni hocasıyla çıkmayı hedefliyor. Bunun için yönetim hoca arayışları için düğmeye basmış durumda. Yönetimin, takımın başına en kısa sürede teknik adamı getirmeyi planladığı gelen bilgiler arasında.

Yönetim önceliğini Hamza Hamzaoğlu’na vermiş durumda. Galatasaray’da şampiyonluk yaşamış antrenörle görüşme yapan yönetimin, deneyimli antrenörü ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Yönetimin ikinci önceliği ise İsmet Taşdemir. Son olarak Samsunspor’u çalıştıran Taşdemir’in Es Es’e gelmeye sıcak baktığı iddia edildi. Ayrıca yönetimin, Mutlu Topçu, Çoşkun Demirbakan, Hakan Kutlu ve Oktay Derioğlu’nu da listeye aldığı öğrenildi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ayşe nur köksal 15 Eylül 2019 18:22

Bu şehrin mutluluğu büyükşehir belediye başkanını ilgilendiriyormu ilgilendirmiyormu.bu şehir için es es bi sevda değilmi. O veya bu şekil hata yapılmış takım bu hale gelmiş.ya büyük şehir belediye başkanı nın kılı kıpırdamadı bu şehrin sevdası yahu bu kulüp başka sözüm yok yağcıları şimdi saldırır

0 0 Cevap Yaz
Taraftar 15 Eylül 2019 15:50

Fazla söze gerek yok aylardır oyaliyorlar hemen istifa etmeliler biraz içlerinde es essevgisivarsa

0 0 Cevap Yaz
Es 15 Eylül 2019 12:58

Tek tercihimiz FUAT ÇAPA..GÜLE GÜLE OSMAN TAŞ.. İlk maçta tercihimizi tezahüratlarımızla ileteceğiz. YÖNETİM İSTİFA..

0 2 Cevap Yaz
Ali 14 Eylül 2019 20:01

Eskişehir taraftarı seçimini 23 Mart'ta yaptı beyler...büyükerşen .....es esi sevseydi bu millet sevdiği için adam çiğ tavuk yerdi.es es öldü beyler ağlayanı yok.... büyükerşen e söyleyin derde çare olsun. Kurtarsın esesi..

4 3 Cevap Yaz
hadi ordan!

eskişehirsporu büyükerşen mi batırdı da kurtaracak? benim paralarımı neden halil ünala mesut hocana osman taşa yedirsin? futbolcular para içinde yüzecek benim paramla belediye topçuları başkanları zengin edecek. geçeceksiniz o işi. çok seviyosanız basın paraları kurtarın kulübü. eskişehirlilerin parasını kulüp başkanlarına futbolculara peşkeş çekmediğin için TEŞEKKÜRLER BÜYÜKERŞEN

6 8
ESES sevdalısı 14 Eylül 2019 18:09

Adama sormazlar mı elindeki hocanın suçu neydi diye?

0 8 Cevap Yaz
ess 14 Eylül 2019 15:25

bizim gündemimiz bu değil. bizim gündemimiz, yönetimin fuat çapa hususunda vereceği hesaptır. bu iş öyle oldu bittiye getirilemez. osman kaçar almanya'ya ya sizler ne yaparsınız? önce hesabını vereceksiniz bu işin. fuat çapa neden gönderildi/istifa ettirildi. fuat çapanın söyledikleri hakkında ne yapıyorsunuz? parayla koskoca kulübün altyapısını mı sattınız? osman ayak üstü her şeyi oldu bittiye getirirken siz neden çıkıp 2 kelime etmiyorsunuz. sizin eskiden denge/denetleme göreviniz vardı. artık o yetkiyi kaybettiniz. başkandan yana oldunuz. eğer kulübü düşünüyrsanız kongre kararı alın/aldırın. endişeniz, yeni taliplilerin kim olduğuysa eğer, siz de aday olun, tatmin olursanız çekilin. olmazsanız devam edersiniz. kararı delegeler verecektir. kenadinizi kimsenin üstünde tutamazsınız artık. yukarıda da dedim, sizin denetleme yetkiniz, son yaşanan olaylara sessiz kaldığınızdan, geri adım attığınızdan dolayı yok hükmündedir.

0 1 Cevap Yaz
Eses 14 Eylül 2019 14:52

Elindeki hocayı sebepsiz yere gönder hoca ara paran Yok itibarın Yok sevenin Yok sen ne işsin Başkan bırak Ergin hoca götürsün

0 3 Cevap Yaz
esesfan 14 Eylül 2019 14:02

Hepsi başkan kadar boş yalan dolan hiçbirisi iş yapmaz .Başkan İstifa et seni istemiyoruz.

0 2 Cevap Yaz
Muharrem 14 Eylül 2019 13:00

Bu yönetim oldugu sürece hic bir tekni adam gelmez helieki bu durumda baskana kimsenin güveni yok

0 9 Cevap Yaz
Mustafa 14 Eylül 2019 12:31

bu yönetim İSTİFA etmeden kimi getirirseniz getirin takım kurtulmaz

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi