Eskişehirspor'da Fuat Çapa istifadan döndürüldü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Fuat Çapa istifadan döndürüldü!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın yaşanan sıkıntılardan bunalıp istifa kararı aldığı ancak araya giren yöneticilerce kararından döndürüldüğü belirtiliyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor bu sezon en sıkıntılı süreçlerinden birisini yaşıyor. Fuat Çapa’nın da artık bunaldığı ve istifa kararı aldığı öğrenildi. Sportif Direktör Ayhan Taşçı ile tesis içindeki sıkıntıları da çözmek için uğraşan Fuat Çapa’yı bazı yöneticilerin araya girerek istifa kararından döndürdüğü öğrenildi.

MÜCADELEDE YER ALDI
Eskişehirspor bu sezon en sıkıntılı süreçlerinden birisini yaşıyor. Sezon başında açılmayan transfer tahtası nedeniyle takım yeni katılan oyuncular forma giyemedi. Ligde 8 hafta geride kalırken ateş hattında bulunuyoruz. Bu sürede Teknik Direktör Fuat Çapa tüm sıkıntılara rağmen takımda kaldı. Mücadelenin içinde yer aldı.

İSTİFA KARARI ALDI
2 Eylül Gazetesi'nden Erhan Ünal'ın haberine göre, bunun yanında kulübe bir kuruş gelir bulunmazken tesislerde de ihtiyaç sıkıntısı yaşandığı ve bunun karşılanmadığı hatta personelin tesislerdeki eksikleri artık Teknik Direktör Fuat Çapa’dan istediği iddia edildi… Hem takımı çalıştıran hem genç oyuncuları motive etmek için uğraşan Fuat Çapa’nın da artık bunaldığı ve istifa kararı aldığı öğrenildi.

ÇAPA İKNA EDİLDİ
Sportif Direktör Ayhan Taşçı ile tesis içindeki sıkıntıları da çözmek için uğraşan Fuat Çapa’yı bazı yöneticilerin araya girerek istifa kararından döndürdüğü öğrenildi… Tesislerde akşam saatlerinde Başkan Halil Ünal ile görüşen Fuat Çapa takımın başında antrenmanda yer aldı… Tesislerde yaşanan eksiklerin bundan sonra teknik kadroya yansıtılmadan yönetim tarafından çözülmesi bekleniyor…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es 18 Ekim 2018 12:20

Hoca elinden gelen herşeyin en iyisini yapıyor.Daha ne yapsın Fuat hoca koca bir şehir yaşanan durum ve gelişmelere sessiz kalıp görmezden geliyor.

2 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi