Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da Fuat Çapa ile kritik görüşme

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Fuat Çapa ile kritik görüşme
A
a

Eskişehirspor’dan ayrılan Fuat Çapa, Osman Taş, Mustafa Topkaya ve bazı isimler bir restaurantta buluşup fesih işlemleri için görüştü. Yönetimin 500 bin lirayı Çapa’ya ödeyeceği iddia edilirken, deneyimli teknik adamında bu teklifi kabul ettiği ileri sürüldü

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’da dün çok önemli bir görüşme yaşandı. Görevden ayrılan Fuat Çapa, Osman Taş, Mustafa Topkaya, Lütfü Acet, Sabahattin Tetik, Hakan Sayın ve Talat Törenci ile bir restaurantta bir araya gelerek fesih işlemleri ile ilgili görüştü. Çapa bu zamana kadar kendi cebinden yaptığı 500 bin liralık harcamanın kendisine ödenmesini istedi. Bunun karşılığında Çapa tazminat istemeyeceği belirtti. Yönetim 500 bin lirayı Çapa’ya ödeyeceğini belirterek anlaşma sağlandı ve Çapa ile helalleşildi. Çapa ve yönetimi, Lütfü Acet ve Sabahattin Tetik’in buluşturduğu belirtildi. 

 
Kaynak : Arif Anbar
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses1 13 Eylül 2019 18:16

Eski yöneticilerde alacaklarını bu şekilde halletsinler tabi adamlarsa.

0 1 Cevap Yaz
ess 13 Eylül 2019 10:44

sayın mehmet şimşek, selim demircioğlu, siz orada ne iş yapıyorsunuz? siz atkılı mısınız kravatlı mı ona karar verin. osman taşı ciddiye alan yok artık ama siz. siz ne yapıyorsunuz? bu taraftar size güvendi. hani kongre kararı aldıracaktınız. hani istifa edip kulübün önünü açacaktınız. hani denetleme yapılıp osman taşın hukuksuzluğunu ortaya çıkaracaktınız. siz de mi osmancı oldunuz. siz kaybedersiniz.

1 10 Cevap Yaz
Es 13 Eylül 2019 10:18

Böyle kaliteli bir kişiliği olan bir insanı kulüp ‘ten gönderdiniz ya yazıklar olsun.2 milyon alacağı ve 1.2 milyon tazminatını Almayıp sadece kendi cebinden harcadığı 500 bin lirayı istiyor.Alacak tabii kendi parası. Fuat hocayı istemeyen taraftarlar da Sayın başkan’ Osman Taş ile birlikte bayram yapabilirler. Başkan’ın Fuat hoca ile şahsi kişisel sorunları sebebiyle koskoca şanlı Eskişehirspor ‘un geleceği ile kısmen oynaması kabul edilir bişey değildir.

0 14 Cevap Yaz
İsmail öner

Demekki 2 milyon +1,2milyon tazminat es es in cebinde kaldı

8 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi