Eskişehirspor'da Fuat Çapa'dan olay tweetler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Fuat Çapa'dan olay tweetler
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kulübün maddi sıkıntılarınabir kez daha dikkat çekti. Çapa, "Artık futbolcuları kampa alacak lüksümüz yok çünkü ne kahvaltı verebiliyoruz tesislerde ne de yemek" ifadelerini kullandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da Fuat Çapa'dan acı itiraflar... TFF 1. Lig'de maddi olanaksızlara karşı mücadelesini sürdüren ve 12 hafta sonunda topladığı 11 puanla düşme hattında bulunan Eskişehirspor'da teknik direktör Fuat Çapa, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla kulübün son durumuyla ilgili acı gerçekleri ortaya çıkadı. 

İşte Fuat Çapa'nın attığı tweetler;

- Artık futbolcuları kampa alacak lüksümüz yok çünkü ne kahvaltı verebiliyoruz tesislerde ne de yemek.

- Dahası lisansını çıkaramadığımız oyuncular cuma günü yasal olarak  serbest ama buna rağmen bugün sahaya çıkıp Eskişehirspor taraftarı önünde futbol oynamak istiyorlar. Bu sevgi ve saygının işaretidir.

- Hakan Aslantaş Almanya'dan bu maçta sahaya çıkmak için geldi. Güzel hareketler bunlar. Umarım şehir ve taraftarımız karşılığını verir.

Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 12. hafta maçında 24 Kasım Cumartesi günü ligin iddialı takımlarından Ümraniyespor'la sahasında karşılaşacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eSeS 19 Kasım 2018 08:21

Yönetim bitmiş demektir. Karın doyurmak nedir? Ya ki bir kahvaltı veremiyorsunuz? Sonra taraftar kulübün arkasında durmadı demek kolay Şimdi kahvaltı kampanyasıda başlatır yönetim Bunuda beklerim. ESES Kahvaltı yaz 2626 gönder.5 tl yardım yap

0 7 Cevap Yaz
Del Piero

Yönetim ve yandaşları hatta tribün liderleri bile kebap yesinler bizim gençler kahvaltı bulamıyor. Katılıyorum yönetim bitmiştir. Cenazeyi kaldırın.

0 2
2626 18 Kasım 2018 22:10

Sözün bittiği yer

0 6 Cevap Yaz
recko 18 Kasım 2018 21:22

yönetim kahvaltı veremiyorsa ne işi var orda acındırmayı bırakın

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi