Eskişehirspor'da Fuat Çapa'dan duygulandıran mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Fuat Çapa'dan duygulandıran mesaj
A
a

Eskişehirspor'un Osmanlıspor ile yaptığı ve 2-1 kaybettiği maçtan sonra Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'dan taraftara övgü dolu sözler. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor taraftarları Osmanlıspor ile oynanan hazırlık maçında takımını yalnız bırakmadı. 8 bine yakın taraftar lisansı çıkmayan futbolcuları izlemek için tribündeki yerini aldı. İçerde-dışarda takımını yalnız bırakmayan Eskişehirspor taraftarı hazırlık karşılaşmasına da büyük ilgi gösterdi. Hazırlık maçı öncesi özellikle sosyal medyadan duyurular yapan Taraftarlar Birliği lisansı çıkmadığı halde kulübü terk etmeyen futbolculara destek vermek için herkesin stadyumda olması gerektiğini belirtmişti.

Dün oynanan karşılaşmada Eskişehirspor taraftarları maça ilgi gösterdi. hazırlık maçı olmasına rağmen tribünlerde 8 bine yakın taraftar vardı. Başlama düdüğünden itibaren takımlarına destek veren cefakar taraftar takımlarını maç sonu ayakta alkışladı. Taraftar ayrıca lisansların çıkmaması nedeniyle tepki gösterdi. 

Fuat Çapa'dan duygulandıran mesaj

Eskişehirspor'da teknik direktör Fuat Çapa, Osmanlıspor ile yapılan ve 2-1 kaybedilen hazırlık maçından sonra Eskişehirspor taraftarları hakkında övgü dolu mesajlar attı.

İşte Fuat Çapa'nın Eskişehirspor taraftarı için söyledikleri;

Bugün oynadığımız hazırlık maçında, soğuk havaya rağmen binlerce Eskişehirli vardı tribünde. Ben ve futbolcularım nasıl bir camianın parçası olduğumuzu bir kez daha anladık.

Günümüzde bir hazırlık maçı için stadyuma yedi bin taraftar çekecek çok az kulüp var. Eskişehirspor neden ayakta kalmalı, bunu bir kez daha gördük.

Ben bu şehrin ve bu kulübün çok özel olduğuna inanıyorum. Hiç bir yere, hiç bir kulübe benzemiyor. İçinde bulunduğu bu süreçten yine benzersiz bir hikayeyle çıkacağına eminim.

 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Namık 22 Kasım 2018 00:40

8 bin e yakın taraftar deniyor ama icra kurulu 18 bin lira teslim ediyor kişi başına 5 bin tl makbuz kesiliyor bu hesapta bir yanlışlık yok mu?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi