Eskişehirspor'da forma kampanyasında toplanan para...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da forma kampanyasında toplanan para...
A
a

Eskişehirspor'da 26 saatte 26 bin forma kampanyasında toplanan para belli oldu. Yönetim forma adedi hakkında bilgi vermezken 150 bin TL para toplandığını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü’nün başlattığı forma kampanyasında toplanan ücretin ne kadar olduğu belli oldu. Siyah Kırmızılı yönetim forma adedi vermezken toplanan ücretin ise 150 bin lira olduğunu belirtti. Forma kampanyasında, adet konusunda bazı yanlış anlaşılmaların olduğu, forma alacağını belirtip daha sonra telefonları açmayanların sayısının da bir hayli fazla olduğu öğrenildi. Yönetim toplanan paraların bir kısmını mevcut futbolculara ödedi.

Futbolculara 400 bin TL ödendi

Geçtiğimiz akşam alacakları ödenmediği için antrenmana çıkmayan futbolculara yönetim ödeme yapmaya başladı. Öğrenilen bilgiye göre, yönetim futbolculara 400 bin lira dağıttı.

Eskişehirspor’da 31 Temmuz akşamı büyük bir kriz yaşandı. Başkan Osman Taş, futbolculara 31 Temmuz’da ödeme yapacağının sözünü tutamayınca, Eskişehirsporlu futbolcular antrenmana çıkmama kararı aldı. Bir açıklama yapan futbolcular, sözlerin tutulmadığını belirterek bu durumu protesto etti. Yönetim dün ise bu ödemelerin bir kısmını gerçekleştirdi. 400 bin lira ödeme yapan yönetim biraz olsun bu krizin önüne geçmeye çalıştı ancak futbolcular dün akşam da antrenmana çıkmayıp tesisleri terk etti. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi