Eskişehirspor'da forma giymeden 324 bin alacağı var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da forma giymeden 324 bin alacağı var!
A
a

Eskişehirspor 2011 yılında, Almanya ikinci ligi ekibi E. Frankfurt II’dan Deniz Vural’ı transfer etmişti. Daha sonra bazı takımlara kiralanan Deniz Vural, Eskişehirspor’da forma giyemeden alacaklı oldu. Deniz’in kulüpten 324 bin lira alacağı var.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberi

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

Sıra yerlilerde
Eskişehirspor’un, geçmiş yıllarda sadece yabancı transferde değil yerli transferde de parası çarçur edildi. Yine yabancılar gibi birçok yerli futbolcuda forma giymeden ya da az süre aldıktan sonra kulüpten ayrıldı. Üstüne üstlük Eskişehirspor Kulübü bu futbolculara para ödemek zorunda dahi kaldı. Hatta şu an bu futbolcular arasında alacağı olanlar dahi var!

Geldi ve hemen gitti
Siyah Kırmızılı kulüp Halil Ünal döneminde, 2011 Temmuz’unda Almanya ikinci ligi ekibi E. Frankfurt II’dan Deniz Vural’ı transfer etmişti. Deniz Vural, A takımda forma şansı bulamayacağını düşünerek, deneyim kazanması için Balıkesirspor’a kiralandı. Deniz 1 yıl sonra Eskişehirspor ile olan sözleşmesini feshetti.

324 bin lira alacağı var
Eskişehirspor’da bazı maçlarda kadroya giren Deniz, forma şansı bulamadan Siyah Kırmızılı kulübe veda etti. Deniz’in kayıtlarda Eskişehirspor’dan 324 bin lira alacağı bulunuyor. Şu an 32 yaşında olan Deniz, son olarak Altay’da forma giyiyordu. 32 yaşındaki oyuncunun kariyerini hangi kulüpte sürdüreceği henüz bilinmiyor.  

Bir anda gelip gittiler
Eskişehirspor’un 2010 yılındaki kadrosunda Emre Aygün ve Caner Celep yer alıyordu. Her iki futbolcuda az bir süre aldıktan sonra takımdan ayrıldılar.

77 dakika oynadı 
Ocak 2010’da Eskişehirspor, Denizlispor’dan sol bek oyuncusu Caner Celep’i kadrosuna kattı. Caner Eskişehirspor’da 1 yıl boyunca sadece 77 dakika forma giyebildi. Daha sonra karşılıklı olarak Caner ile yollar ayrıldı. Siyah Kırmızılı ekipten ayrılan Caner, Kartal, Turgutluspor’da forma giydi. 36 yaşındaki isim son olarak Tepecikspor’da oynadı ve kariyerini noktaladı.

Sadece yarım sezon
Caner Celep gibi Eskişehirspor’a gelip ve kısa sürede giden bir diğer isim ise Emre Aygün. Temmuz 2010’da Ankaragücü’den transfer edilen deneyimli futbolcu, yarım devre takımda kaldı ve devre arasında Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’ne transfer oldu. Emre, Eskişehirspor’dan forma giyemeden ayrıldı. Bu oyuncu ile de yollar karşılıklı olarak ayrıldı.
 
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nokta 23 Temmuz 2020 13:50

Arkadaş birileri komisyon alıp gereksiz transfer yapıp parayı cebe atarsa taraftar grubu murat diri olmak üzere av anta yerse külüp küme düşerse iyi mi

0 1 Cevap Yaz
Bravo gazeteci 17 Temmuz 2020 17:34

Bravo ..çıkarın işte böyle gariplikleri..EsEs nasıl harcanmış hesap versinler.

0 11 Cevap Yaz
Böyle transferler çook 17 Temmuz 2020 13:52

Takımda buna benzer onlarca transfer daha var. Tamamamen yöntemin haberiyle bilerek yapılmış transferler. Yönetim takımı düşürüp dahada alt liğlere alacaklılarla daha uygun rakamlarla anlaşma düşüncesinde. Zaten istemeseler bile bu takım 2.liğde zirveye zor oynar. Düşmek en kolay olanı. Zor olan çıkmak. Bu yıl yunusemrespor 3.liğe çıkar inşallahda transferler için hareket alanımız olur.

1 5 Cevap Yaz
pompeo 17 Temmuz 2020 12:06

yiyici teskilat mensublari ve menecerler parayi götürmüstür ... ... ama Ö.T. aabimiz daha iyi bilir tabii ...

0 5 Cevap Yaz
Es 17 Temmuz 2020 11:49

Eskişehirspor da Yöneticilik ve baskanlık görevi yapan yöneticiler ve baskanlar Eskişehirspor’u en iyi seviye ye tasıyalım diye caba harcayacaklarına,tam tersi nasıl Çöküşe geçirebiliriz ve bitirebiliriz mantığı İzlemişler. Gerçekten PESS Ya yazıklar olsun..

0 7 Cevap Yaz
Vah ki Vah Vah 17 Temmuz 2020 11:44

Tatar, kulubü batıran yönetimlerde de vardı, ordan öğrendikleriyle takımı 2. lige düşürdü

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi