Eskişehirspor'da flaş kongre açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da flaş kongre açıklaması!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, transferi açmak için mesaisini sürdürürken ES TV’de yayınlanan 90+3 Programı moderatörü Murat Dağtekin’e çarpıcı bir açıklama yaptı. Şimşek’in transferi açtığı takdirde kongre kararı alacağını ve kenara çekileceğini belirtti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor'da Başkan Şimşek’ten flaş açıklamalar

ES TV’de yayınlanan 90+3 programı geride bıraktığımız pazartesi akşamı yine çok konuşulacak bir yayına imza attı. Moderatörlüğünü Gazeteci Murat Dağtekin’in yaptığı, EASKF Başkanı Sadri Atam ve Gazeteci Aytaç Ersoy’un yorumlarıyla katıldığı programda önemli konular masaya yatırıldı. Takımın genel durumundan, transfer yasağının kaldırılması konusuna kadar Es Es’in gündemi değerlendirildi.

 

Sabah akşam uğraşıyor

Gazeteci Murat Dağtekin, geçtiğimiz hafta Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek ile bir araya geldiğini anlattı. Dağtekin, “Salı günü Mehmet Şimşek başkanımız ile beraberdik. Kendisi transfer tahtasını açabilmek için çaba gösteriyor. Başkan dosyaları kapatmak için değil transferi açmak için uğraşıyor. Borcumuz borç, paramız olunca öderiz anlayışı ile çalışmalar yapılıyor. Avukatlardan olumlu dönüşler var. Problemsiz dosyalar da var, problem çıkaran dosyalar da. 15-16 civarında problemli dosya var” dedi.

 

Şimşek kongre kararı alacak

Dağtekin, “Başkan ‘bu transferi açarsam kenara çekileceğim’ dedi. Transferi açtıktan sonra genel kurul kararı alacak. Benim hoşuma giden bir açıklama oldu. Mehmet Şimşek transferi açmak için 7 gün 24 saat çaba gösteriyor. Transferi açtık göreve gelmek isteyen kim varsa buyursun gelsin açıklaması yapacak” ifadelerini kullandı.

 

Gaflet içinde olanlar var 

“Bu takımı ligde tutmak için transfer yapılması gerekiyor” diyen Dağtekin, “Sezonluk gider ve yapılacak transferler için harcamalar yapmak gerekiyor. 15-16 milyon para lazım. Mevcut yönetimde de bu para olmadığına göre. Başkan transferi açıp kenara çekileyim derdinde. İşi bozmaya çalışan eski çalışanlar da yok değil. Bu kulüpte görev yapmış insanlar futbolculara imza verme diyor. Eskişehirspor’un ölüsünden kazanmak isteyenler var. Bu takımın ligde kalması gerekiyor. Ocak ayının ilk haftasına kadar başkan elinden geleni yapacak. Bu takım transferi açamazsa amatör lige gidecek denilmesine rağmen ben kuruşuna kadar alırım diyen zihniyetler de var. Gaflet ve delalet içerisinde olanlar var” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 18 Aralık 2022 15:31

basganlik sirasi berber'de bi kere ... bunu akliniza sokun ... her seyin bi sirasi var ...

0 0 Cevap Yaz
hayali kaynaşıklar 18 Aralık 2022 11:01

kim bunlar? isimleri biliyor ama açıklanmıyor? kaynaşık kime denir? yönetimdeyken hayali düşmanlar yaratana denir. yönetimde değilken mevcut yöneticilere sallayana denir. yeni bir yönetim gelecekse ilk ağam paşam diyenlere denir. mesutla halille boy boy fotosu olan amigolara denir.

0 1 Cevap Yaz
sezar 18 Aralık 2022 10:59

isim vermiyorsunuz, bazıları birileri deyip yel değirmenine savaş açıyorsunuz. kulüp bitti artık kardeşim. kimden neden korkuyorsunuz da isim vermiyorsunuz? siz de bu işin içinde misiniz yoksa? transferi açıp kenara çekilecekmiş. laf. daha önce de benzerini yaptı. kenara çekilip mevcut yönetimleri eleştirdi de eleştirdi. akgörene ettiği laflar hala daha arşivdedir. çıkarttıtıtrmayın bana onları..amacı yine aynı, kenara çekilip yeni yönetime otruduğu yerden sallamak, "bu işi bizden başka iyi yapan yok" deyip göya kurtarıcı olarak (batırıcı demek daha doğru) yeniden başkan olmak. önceki yönetim için ötüyodun 2 defa düşürdünüz takımı diye? sen ne yaptın? akepeli yancın ne yaptı? cebinden kaç lira çıkardı?

0 1 Cevap Yaz
Dik Duruş 16 Aralık 2022 09:22

kimse acamaz rahat olun kafa karıstırmayın genede istifa edebılır

0 1 Cevap Yaz
Esk26 15 Aralık 2022 08:07

Yönetimi idare edebilecek biri varsa gelsin ama yok mevcut yönetim elinden geleni yapıyor bence devam etmeli..

1 0 Cevap Yaz
Mustafa 14 Aralık 2022 22:59

Eskişehirspor dan alacagi olanlar tarnsfsr açıldığında muhatap olarak şu anda söz veren başkanı goremeyeceklerse neden imza atsınlar ki.Bence talihsiz bir açıklama olmuş.

0 2 Cevap Yaz
Üvey evlat 14 Aralık 2022 15:57

15 16 milyon koca Eskişehir için nedir ya? Bu şehrin orta halli bir kurumu uzun vadeli sponsorluk yapıp neden veremiyor ben anlayamıyorum gerçekten. Şu anki durumdan kurtaracak bu meblağı orta halli bir kaç zengin neden kulübe şartlı verip dosyayı açmalarına yardımcı olmaz. Anadolu'nun en ücra ilçelerinde bile o para babaları varken 1 milyar doları aşan ihracat yapan ilimizde böyle bir güç neden yok.....................

0 1 Cevap Yaz
hemen 14 Aralık 2022 15:55

hiç bekleme. derhal yol yakınken gidiniz.mahvettiniz ortalığı.

0 1 Cevap Yaz
eses 14 Aralık 2022 08:56

yoksa bu yönetim sayesinde süper amatör lige gideceğiz...

0 1 Cevap Yaz
eses 14 Aralık 2022 08:44

bırakın yoksa süper amatöre düşecez sayenizde...

0 1 Cevap Yaz
eses 14 Aralık 2022 08:42

Siz kulüpte çalışan insanların hak ettikleri parayı vermeyin Cüneyt hocaya beşyüzbin verin. sonra para yok deyin...

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi