Eskişehirspor'da flaş kombine kararı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da flaş kombine kararı!
A
a

Eskişehirspor yönetimi sezonun ikinci yarısında taraftarı yanında görmek istiyor. Siyah Kırmızılı yönetim taraftarı tribünlere çekmek için yarım sezonluk kombine satışı başlattı. Yarım sezonluk kombine 140 lira olarak satılacak

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Taraftarsız olmaz
Sezonun ikinci yarısında 17 maçın 9’unu evinde oynayacak olan Eskişehirspor’da yönetim taraftar için bir kampanya başlattı. Eskişehirspor yönetimi ikinci yarıya özel kombine çıkarttı. Kulüpten konuyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Şimdi sizin gücünüze daha çok ihtiyacımız var. Kalan maçlarımızda tribündeki yerinizi almanız için yarım sezonluk kombinelerimiz satışta. Kombine ve bilet satışları; Yediler Parkı ve http://Passo.com.tr’de. Haydi Efsane! Takımını yalnız bırakma!”
 
Fiyatı oldukça uygun
Eskişehirspor yönetimi kombine fiyatlarında ciddi indirimler yaptı. Sezon içinde bir maçlık VİP bileti 50 TL iken 9 maçı kapsayan VİP kombinesi sadece 275 TL. Aynı şekilde doğu maratonda 1 maç 25 TL iken, kombine 140 TL. Kale arkalarında da ciddi indirimler var. 1 maçlık kale arkası 15 TL iken, 9 maçlık kale arkası 75 TL. Maratonda yer alan bir taraftar tek tek 9 maçın biletini alsa toplam 225 TL ödemesi gerekecek. Kombine alırsa bu fiyat 140 TL’ye inecek.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ekici26 13 Ocak 2022 12:40

Kombine alınca paso kartıyla mı gireceğiz ayrıca bilet mi çıktı alıcağız taraftar bunu bilmiyor.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi