Eskişehirspor'da flaş gelişme! Osman Taş...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da flaş gelişme! Osman Taş...
A
a

Eskişehirspor'da başkanlıktan istifa ettiğini açıklayan ancak resmi olarak istifa etmeyen Osman Taş bugün bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklamıştı ancak toplantı son anda iptal oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da başkanlık görevini bıraktığını açıklayan Osman Taş’ın bugün bir basın toplantısı yapacağı belirtilmişti. 30 Mayıs’ta başkan seçildikten sonra şehirden gerekli desteği göremediğini belirterek görevden ayrıldığını açıklayan Taş’ın son gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyordu. Esstore’da yapılacak olan basın toplantısının 12.00’de başlaması planlanıyordu ancak toplantı son anda iptal edildi. Osman Taş'ın toplantıyı ne zaman yapacağı merak konusu.

Eskişehirspor, Keçiören'i izledi

Eskişehirspor ligin ilk haftasında 19 Ağustos Pazartesi günü sahasında Keçiörengücü’nü konuk edecek. Siyah Kırmızılı teknik heyette Sportif direktör Ayhan Taşçı ve yardımcı teknik adam Sami Uğurlu, rakibi özel maçta izledi. Önceki gün Ankara’da oynanan Keçiörengücü - Ankaragücü maçını takip eden ikili, gerekli notları alarak teknik direktör Fuat Çapa’ya iletti. Diğer taraftan karşılaşmadan Keçiörengücü 2-1 galip ayrıldı
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Haydi hayırlısı.. 9 Ağustos 2019 14:11

Osman Bey..senin EsEs'e olan sevginden hiç kuşku yok.EsEs için hayırlı şeyler konuşacaksan tamam ama kulislerde kahvelerde konuşulanlara cevap vereceksen olmaz.Ayrıca başkan isen gel seni kimse git demedi.yok değilsen arkadaşlarından biri yürütsün..destek olun.herkes destek olsun.Yönetim tek yürek tek bilek olursa taraftarda arkanızda olacaktır.Haydi hayırlısı..

1 6 Cevap Yaz
pompeo 9 Ağustos 2019 14:07

eeee .. yeter be ... bu ne yaaa .... adam gibi acikla .... cekiliyosan cekil, kaliyosan kal ...

2 3 Cevap Yaz
zihni sinir

kızma birader :)

0 0
Es es li 9 Ağustos 2019 12:16

İyice çocuk oyuncağına cevirdiniz kimlere kaldı es es ya yazık yazık yazik

2 4 Cevap Yaz
Mustafa 9 Ağustos 2019 12:13

eskişehir halkıyla dalgamı geçiyorsunuz,istifa ettiysen ver dilekçeni,etmediysen geç takımın başına

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi