Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da flaş gelişme: Görevine son verildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da flaş gelişme: Görevine son verildi!
A
a

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Özcan Kızıltan'ın görevine son verildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kariyerine 3-1’lik mağlubiyetle başlayan Özcan Kızıltan’ın macerası sadece 1 maç sürdü. Deneyimli teknik adam ile yollar ayrıldı. Karbel Karaköprü maçından sonra ESGROUP Spor Servisi’nden Ahmet Deniz Canoruç’a konuşan Kızıltan “İyi bir kadroya sahibiz ancak daha iyi bir takım olamadık” demişti. 

Eskişehirspor'da 1 maçlık serüven

Karbel Karaköprü maçıyla Eskişehirspor kariyerine başlayan Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın macerası kısa sürdü. Alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından Es Es yönetimi dün Kızıltan ile bir araya geldi. Gösterilen kötü performans ve yardımcı antrenörünün ilk maçtan kırmızı kart görmesi Kızıltan ile yolların ayrılmasına neden oldu. Eskişehirspor yönetimi deneyimli teknik adamın görevine son verdi. Yeni teknik direktörün kim olacağı ise birkaç gün içinde belli olacak.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 8 Mart 2023 09:45

çoluğun çocuğun yönetimi budur işte. yarın bu arkadaş da ek bir dosya ile karşımıza çıkacak. yazık kimler yönetiyor kulübü.. tdsiz kafana göre herkesi transfer edersen takım da olamazsın, prof da olamazsın..

1 2 Cevap Yaz
Es-esli26 8 Mart 2023 08:55

Emre Hoca ile devam etmenin doğru olacağını, transfer tahtasının açılmasının hoca değişikliğini gerektirmediğini söyleyerek yeni hocayı da eleştirmiştik. Ayrıca yanlış hoca seçimlerinin maliyet bedelini genç futbolcularımıza maaş olarak verebilirdik sadece transfer tahtasını açmakla yönetici olunmuyor!..

0 3 Cevap Yaz
Es-esli26 7 Mart 2023 23:26

Teknik heyet bu ligi, oyuncuları iyi biliyor ve tanıyordu. Kamp yaptı, gençleri takımdan attı. Sonuç 1 maç görevde kaldı, yönetimin hata yapma lüksünün olmadığını defalarca söyledik. 20 transfer yap, ilk maç hüsran!..

0 2 Cevap Yaz
Zippo 7 Mart 2023 19:48

Gelmesi zaten hataydı ama Tek maçta hocamı değişir battikca batıyoruz!

0 2 Cevap Yaz
ESESLİ 7 Mart 2023 19:34

EMRE ÖZBAYER HOCA GERİ GETİRİLMELİ

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi