Eskişehirspor'da Fıratcan Üzüm ameliyat oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Fıratcan Üzüm ameliyat oldu
A
a

Eskişehirspor'un genç yeteneği Fıratcan Üzüm fıtık ameliyatı geçirdi. Eskişehirspor Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklamada genç futbolcunun ameliyatının başarılı geçtiği bildirildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirsporlu genç futbolcu Fıratcan Üzüm, bilateral sports hernia (sağ ve sol sporcu fıtığı) tanısıyla  Özel Ümit Hastanesi Genel Cerrahi kliniğinde başarılı bir ameliyat geçirdi. Eskişehirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada futbolcunun ameliyat sonrası çekilen fotoğrafı da paylaşıldı. Fıratcan'ın moralinin yerinde olduğu gözlendi.

Eskişehirspor Kulübü resmi sitesinden yayınlanan mesaj şöyle;

Futbolcumuz Fıratcan Üzüm bilateral sports hernia (sağ ve sol sporcu fıtığı) tanısıyla bugün Özel Ümit Hastanesi Genel Cerrahi kliniğinde başarılı bir ameliyat gecirmistir.

Kendisine geçmiş olsun diyerek, biran önce sahalara dönmesini temenni ederiz.

Es Es bugün toplanıyor

Spor Toto 1. Lig’in 33’üncü haftasında Adanaspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Altay maçı sonrası bir gün izinli olan Siyah Kırmızılılar bugün saat 17.00’de tesislerde toplanacak. Şimşekler saat 18.00’de ise Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde antrenman yapacak. Es Es yarın ise çalışmalarına ara vermeden devam edecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 6 Mayıs 2019 16:51

geçmiş olsun şifalar dilerim.

0 0 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 6 Mayıs 2019 16:48

Geçmiş olsun Fıratcan. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi