Eskişehirspor'da FIFA sıkıntısı sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da FIFA sıkıntısı sürüyor
A
a

Eskişehirspor’da yönetim FIFA dosyalarıyla uğraşmaya devam ediyor. Yönetim bir yandan bazı futbolculara ödeme yapmaya çalışırken, diğer yandan da bazı dosyaları yapılandırmaya çalışıyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’un başına bela olan FIFA dosyaları için yönetimin kaynak arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Puan silme ve küme düşürme tehlikesiyle sürekli karşı karşıya kalan Siyah Kırmızılı kulüpte yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. FIFA’da hala büyük sıkıntıların yaşandığını ES TV’ye katıldıkları 90+3 programında açıklayan yöneticiler Ulaş Entok ve Anıl Koçhan büyük tehlikelerle karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Yaşatmaya çalışıyoruz
Entok yaptığı açıklamada, “FIFA’da sıkıntılı dosyalar hala var. Küme düşme, puan silme… Bunlar çok büyük riskler. Boffin, Akaminko, Çin Kulübü, Odonkor’un dosyalarıyla uğraşmaya devam ediyoruz. Bu borçların altından sadece yönetim kalkamaz. Tüm şehrin desteği ile bu borçlar ödenir. Biz bazı ödemeler yapmaya çalışıyoruz. Eskişehirspor’u yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Projeler iptal edilmedi
Es Es’i kurtaracak projelerin olduğunu da söyleyen Ulaş Entok, “Bizim projelerimiz duruyor. Başkanımız bu projeler için gerçekten çok uğraştı. Ama tüm dünyayı etkisi altına alan bir pandemi süreci bu projelerin rafa kalkmasına neden oldu. O projeler zamanı gelince, ortalık bir durulunca tekrar gündeme getirilecek. Biz o projelere güveniyoruz. İptal edilen proje yok, beklemede olan projeler diyebiliriz” dedi.

Sağlığından şüphe duyuyorlar
Son olarak Anıl Koçhan ise “Camia bizden galibiyet bekliyor ama bunu en çok isteyenlerin başında bizler geliyor. Mustafa Akgören Başkanımızın sağlığından şüphe etmeye başladık. Her puan kaybında kendisini teselli etmeye çalışıyoruz. Kupa maçında alınan bir galibiyetle şehrin havası nasıl değişti, hepimiz gördük. Her gün toplantılar yapıyoruz. Sürekli çaba gösteriyoruz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 19 Kasım 2020 12:19

Eskişehirsporu bu hale getirenlerden isteyin nerde onlar. Takım siz ne yaparsanız yapın zaten düşecek bırakın kendi haline sıktı artık hergün aynı hikaye. Millet can derdinde ekmek derdinde . ÜNAL - HOŞCAN - DİRİ eskişehirspor taraftarı sizleri takıma yaptığınız katkılardan dolayı her zaman anacaktır.

1 5 Cevap Yaz
Birileri

Başkanlara VIP evden aldırma servisi veriyordu. Bu hale getirenlerden de tahsilat servisi eklesinler portföye aynı hizmeti verenler ...

1 2
bilek26 18 Kasım 2020 23:03

UEFA KUPASINA ŞİKE YALANIYLA GÖNDERİLMEMEMİZİN FEDERASYONDAN TAZMİNİ İSTENSİN AYRICA ŞİKAYETÇİ OLAN TRABZON YÖNETİMİNDENDE ŞİKAYETÇİ OLUNSUN TAZMİNAT İÇİN GEREKLİ YASAL İŞLEM BAŞLATILSIN.

1 5 Cevap Yaz
Deli Ruhi 18 Kasım 2020 22:00

Başkan aglamaya ara verdi. Şimdide yaverleri başladı ağlamaya. Eskisehirsporu ne hale dusurduniz. Yazık çok yazık. İstifa etmeyi becerin bari.

1 7 Cevap Yaz
Dik Duruş 18 Kasım 2020 17:38

Ne kadar üzücü hiç bir zaman ders almıyoruz hatalarimizdan 96 ciktik düştük borçlar var dedik toparlandık çıktık yıllar sonra gene borç oldu dustuk yaşımız geçti be her superlig de izleyemedim sene uzuluyorum bir şampiyonluk hayalim var Allah. Superlig de şampiyon oldumuzu gösterir inşallah bana

1 6 Cevap Yaz
liğe ara vermek lazım 18 Kasım 2020 14:56

önce can sonra canan.şu an millet can derdinde eses son sırada malisef. eskişehirde vaka sayıları patladı.liğlerin oynanması bile büyük hata ama nerde çözüm bulacak federasyon.

1 3 Cevap Yaz
korhancan 18 Kasım 2020 14:21

Yapamıyorsanız istifa edin sizleri zorla tutan yok.Bu büyük camia sahipsiz kalmaz.

1 17 Cevap Yaz
SELAHATTİN SIVAS 18 Kasım 2020 14:09

Bunlar hala zor ediyorlar nasıl insanlar olmuyor bunlarla zaman daralıyor ne olacaksa olsun 1 puanla ligde mi kalacaklar

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi