Eskişehirspor'da Erkan Zengin rüzgarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Erkan Zengin rüzgarı!
A
a

Eskişehirspor'un transfer yasağının kaldırılması için İstanbul'da uğraş veren Erkan Zengin'den büyük sürprizler var! Transfer açılırsa 8-10 futbolcuyu Eskişehir'e getirecek!

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Yönetimi, transfer yasağının kaldırılması için çaba gösterirken, yönetimin en büyük destekçilerinden birinin, kulübün eski kaptanlarından Erkan Zengin olduğu öğrenildi.
İstanbul'da, kulüpten alacaklı oyunculardan imza almak için uğraşan Erkan Zengin, önemli aşama katedilmesini sağladı. Alınan bilgilere göre Eskişehirspor transfer yasağını kaldırabilirse Erkan Zengin de takıma katılmak üzere Eskişehir'e gelecek.

Erkan Zengin Eskişehirspor'a "futbolcu bereketi" yaşatacak!
Eskişehirspor Yönetimi bugün Erkan Zengin ile görüşmek için İstanbul'a hareket etti. Transfer yasağının kaldırılmasında son pürüzleri gidermeye çalışan yönetim, tabelayı açarsa Eskişehir'e Erkan Zengin ile birlikte dönecek.
Ancak kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, deneyimli oyuncu Eskişehir'e yalnız gelmeyecek, deyim yerindeyse "futbolcu bereketi" yaşatarak gelecek. Erkan Zengin'in ardından Eskişehirspor kadrosuna katılması beklenen isimler taraftarı heyecanlandıracak cinsten.
Eskişehirspor'a gelecek isimlerin Volkan Şen, Serdar Özkan, Mehmet Battal, Bahadır Öztürk, Abdülhamit Yıldız, Mehmet Uslu, Stefan Silva, Tarık Çamdal, Chikeluba Ofoedu ve Erkan Zengin'den oluştuğu iddia ediliyor.

Tek şartları peşinat
Bu isimler Eskişehirspor'a gelmeye sıcak baksalar da, anlaşma konusunda peşinat şartı koşmalarının da işleri zora soktuğu belirtiliyor. Eğer yönetim futbolcuları peşinat isteğinden vazgeçirebilirse, bir iki gün içerisinde tüm bu isimlerin Eskişehir'e gelebileceği konuşuluyor.


 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ESES 1965 27 Ocak 2021 21:34

Futbolcular tüm alacaklarından Halil, Mesut ve Diri için vazgeçmişler hayırlı bol bol dualar edecekler miş.

0 1 Cevap Yaz
AtYalani 27 Ocak 2021 17:14

Haklisin Emre San ! Plan korkutucu, yorumlar daha korkutucu. Yonetim traftarin icinden geldigi icin traftari nasil oyalayacagini biliyor. Yonetim bagiriyor Hiyar ci baba geldi diye, bazilari sirtinda tuz cuvali ile kosturuyor. Bu listedeki EYT ye takilmis futbolcu arkadaslar potansiyel vaad ediyor olsalardi su an bosta olmazlar bizim kulubun kapisindan gecme ihtimalleri olmazdi. Bu adamlarin pesinat, macbasi, prim en az 3 milyon Euro masrafi var. Peki kume dusunce bu actiklari borcu yonetim cebinden mi verecek. Alacaklarini tahsil etmeden yonetimi vermek istemeyen arkadaslar sponsor olacaksa sikinti yok. Ama sanmam, tek tesellim buda 10 milyonluk projeler gibi gundemi kurtaracak ucuz siyaset olma ihtimali yuksek olmasi. Tek uzucu yani taraftari manupile etmede kismen basarili olmalari. Eh bu isler her kulupte boyle, taraftarin agzina mevzuyu vermek lazim !

2 3 Cevap Yaz
bilek26

BEN BU ADAMLARA GELMELERİ İÇİN PARA VERİLECEĞİNİ HİÇ SANMIYORUM BİR UMUT BELKİ DÜŞMEYİZ HA BU ARDA GENÇLERİDE ALMALI TABİİKİ VİTRİNLE ALDANMAYALIM ESAS ÖMER FARUKCANBİRDİ GİBİ GENÇLERİ TAKİP EDİN

0 0
Emre şan 27 Ocak 2021 15:44

Haber korkutucu yorumlar daha korkutucu hala ligde kalma umudu taşıyıp gereksiz milyonlarca yeni borca sevinen insanlar var. Bu taraftar profili değişmeden 1 adım ileri gidemeyiz. Genç isimlerle oynamak iyi olanları satıp borçları ödemek ve yeni gençler çıkartmaktan başka çaremiz yok. Hayal kurmayın hayal satanlara inanmayın. Amatörde bile en büyük biziz. Varsın düşelim onursuz sürünmekten yorulmayanlara inat...

1 7 Cevap Yaz
bilek26

DÜŞTÜKTEN SONRA ŞİMDİ 500 BİN EURO VERİLEN GEÇLER 10 BİN EURO BİLE ETMEYCEK HİÇ HESAP BİLMEZMISINIZ DÜŞTÜK MÜ BİTTİK.DÜŞECEĞİMİZ YER 2. DEĞİL ESKİNİN 3. LİGİ VE ZERRE TFF GELİRİ YOK

0 1
Sezar 27 Ocak 2021 10:45

Borcumuz 10 milyon daha artar, başka bir işe yaramaz

0 6 Cevap Yaz
bilek26 27 Ocak 2021 07:56

Ömer Faruk Canbirdi yi takıma geri getirin zamanında yapılan büyük hatadan dönülmüş olsun.

0 5 Cevap Yaz
Koyu esesli 27 Ocak 2021 00:26

Helal Erkan.Yok olsak da unutulmaz bugünler,stadtta tüylerimizin diken diken olduğu günlerden bu güne,alacağı olan uftbolculara duyurulur.Eskişehirspora bağışlayın alacağınız başınızını gözününüzün sadakası olsun.

3 6 Cevap Yaz
bilek26 27 Ocak 2021 00:24

inşallah gelirler hele volkan sen harbi kalite ads onu bıraktı kendini mahvetti tam akıl tutulması.

1 3 Cevap Yaz
Ahmet 26 Ocak 2021 23:50

Aman erkan ile battal dışındakiler kalsın

1 0 Cevap Yaz
pompeo 26 Ocak 2021 19:43

ver gazi ver ... konusmak bedava ... sonra son anda imzalar alinamayinca da ... söyle ugrastik böyle ugrastik ... ama kizilderililer kötü ... naapalim edebiyati ...

11 8 Cevap Yaz
3293 26 Ocak 2021 19:32

Bunları getirecekse transferi açmamak daha hayırlı olur. Hepsi 30 ve üstü yaşta.

11 11 Cevap Yaz
ddd 26 Ocak 2021 18:31

inşallah doğrudur

5 20 Cevap Yaz
Sese 26 Ocak 2021 17:02

Aç tavuk 🐔 kendini darı ambarında sanirmis

13 16 Cevap Yaz
MUSTFA SEMETLİ

AYNI ŞEYLERİ YAPARAK FARKLI SONUÇLAR ELDE EDEMEZSİN

0 0
bilek26

DARI MARI HEPSİNE İHTİYACIMIZ VAR GARDAŞ.

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi