Eskişehirspor'da en yoğun mesai onlarda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da en yoğun mesai onlarda!
A
a

Eskişehirspor'da Teknik kadro ve futbolcular izinli olduğu için yöneticilerin de pek uğramadığı tesislerde, Kulüp Müdürü Cem Mengüç ve Muhasebe Müdürü Gökay Şahin, Eskişehirspor Kulübünün 2020-2021 sezonu kulüp lisansı ve finansal fair-play belgesini alabilmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri...

Koronavirüs nedeniyle liglere verilen aranın ardından, Eskişehirspor tesislerindeki yaşanan yoğun günlerin yerini, sessizlik almış durumda. Teknik kadro ve futbolcular izinli olduğu için yöneticilerin de pek uğramadığı tesislerde, Kulüp Müdürü Cem Mengüç ve Muhasebe Müdürü Gökay Şahin, Eskişehirspor Kulübünün 2020-2021 sezonu kulüp lisansı ve finansal fair-play belgesini alabilmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.



TFF internet adresinde yer alan talimatlara uygun şekilde 30 Nisan 2020 tarihine kadar teslim edilmesi gereken evrakları hazırlayan ikili, bu konuda önemli yol kat ederken, önlerindeki en büyük engel ise yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplamaları gereken alacaklıların imzaları.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
escemes 5 Nisan 2020 00:10

halil mesut götürürken şakşaklayanlar alsınlar kulüp lisansını. zamanında bas bas bağırdık açık tribünde..bugünleri gördük ama nafile kime söylüyoruz.şakşakçılar sarmış heryanı...

0 5 Cevap Yaz
İddaa ediyorum 4 Nisan 2020 16:37

Başkanınız maaş’da vermiyordur )))

0 3 Cevap Yaz
Eses 4 Nisan 2020 15:25

Bırakın resim cektirmeyi millette sizi birşey yapıyo sanıyo. Puan silmelerin önüne geçemediniz ligten düşme geliyo takım düşüyor. Sizler kayyuma kalmasın diye geldiniz görevinizi yapıyorsunuz idare yani tarihe geçeceksiniz cevrenize ileri yıllarda nasıl anlatacaksınız gelin bu günaha ortak olmayın. Bu günah ünal, Hoşcan, Diri nin.

0 7 Cevap Yaz
260626 3 Nisan 2020 17:15

Cem bey ancak resim çektirmeyi bilir.Başka bir sey yapmaz. Ne çalışması yapıyor. Yaptıkları çalışmalara kendisi inaniyormu? kulüp lisansı ve finansal fair-play nasil alacaklar başkalarının adına imza atarak mi? Gecsinler bu işleri...

0 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi