Eskişehirspor’da en büyük sorun...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da en büyük sorun...
A
a

Eskişehirspor'da yönetimin  kaynak arayışı devam ediyor. Ramazan Bayramı nedeniyle kısa bir süreliğine tatil yapma fırsatı bulan başkan ve yönetim, bugünden itibaren yoğun bir tempo içine girecek. Transfer tahtası, FIFA dosyaları, teknik direktör sorunu ve futbolcu ödemeleri gibi sorunlar yeni yönetimi bekliyor. İşte en büyük sorun da bu kısa sürede bulunması gereken kaynak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da durgun geçen bir haftanın ardından, bugünden itibaren hareketli günler start alacak. Genel Kurul sonrası Siyah-Kırmızılı futbolculara ve teknik kadroya bayram harçlığı dağıtarak tatile çıkan ve enerji depolayan Başkan Osman Taş ve yöneticiler, bugünden mesaiye koyulacak. İlk etapta gündemde FIFA’dan gelen puan silme ve transfer cezalı dosyalar var. Yönetim, Pinto, Boffin, Bokila, Ben Khalifa gibi isimlerle görüşerek alacaklarını ya yapılandıracak ya da iyi bir pazarlıkla bazı dosyaları kapatacak.

10 milyon TL'lik kaynak

Yönetimin bir diğer gündemi ise transfer tahtası. 85 futbolcu ve teknik adamın dosyası çözüm bekliyor. Bunun yanı sıra, alacaklı kulüpler, vergi ve SSK gibi kurumlardan da imza alması gereken yönetim, bunlar için 10 Milyon TL gibi bir kaynak bulmak zorunda.

Acil futbolcu ödemeleri

Eskişehirspor’da göreve gelen yeni yönetim bulabileceği paralarla mevcut kadronun da ödemelerini yapmak istiyor. Geçtiğimiz sezondan kalan 8 maaş alacakları 6 buçuk milyon TL’yi bulan Siyah-Kırmızılı futbolculara, ödeme yapması gereken bunun yanı sıra da yeni sezon içinde peşinat vermesi gereken yönetim, mesainin büyük bölümünü elindeki kadroyu koruyarak sezona başlamak için harcamayı planlıyor.

Çapa ile son kez görüşülecek

Eskişehirspor yönetiminin gündeminde diğer bir sorun ise teknik adam seçimi. Teknik Direktör Fuat Çapa ile iki kez görüşen Başkan Osman Taş, mevcut kadrodaki bazı tecrübeli futbolcuların etkisi altında kaldığı için, Çapa ile anlaşamamıştı. Çapa’nın hazırladığı raporda, bazı tecrübeli futbolcuların gönderilmesi ve yerlerine genç oyuncuların kalması yönünde görüş bildirmesi ve bu yüzden birkaç futbolcunun Çapa’yı istememesi yüzünden, Çapa ve bu futbolcular arasında seçim yapmak zorunda kalan Başkan Osman Taş, önümüzdeki günlerde Çapa ile son kez görüşerek kesin kararını verecek.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2600 10 Haziran 2019 14:26

"bu yüzden birkaç futbolcunun Çapa’yı istememesi " -> emre güral :) ferhat kiraz? berkay dabanlı?

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi