Eskişehirspor'da en büyük problem bu dosya!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da en büyük problem bu dosya!
A
a

Eskişehirspor, bir taraftan sahada, diğer taraftan biriken borçlarıyla iki cephede savaşırken bir de FIFA’daki ürkütücü dosyalarla uğraşıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri...

EN BÜYÜK PROBLEM PİNTO DOSYASI
FIFA’daki problemli dosyalarla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Akgören, “En büyük problem Sebastian Pinto dosyasıdır. FIFA’dan kulübümüze ulaşan nihai bir yazı var. Bu yazıda ‘Pinto’ya olan borcunuzu ödeyin. Zaten -6 yediniz. Bu cezanın devamı gelmek üzere. Gelecek ceza alt lige düşürmektir’ yazıyor. 511 bin 698 Euro borcumuz var. Karagümrük maçı öncesi Pinto’nun avukatıyla görüştük. Yapacak bir şey olmadığını söyledi. FIFA’dan gelecek cezayı uygulatacaklarını söyledi. Avukat Cumhur Batı ile iletişimimiz sürüyor. Tüm kozlar karşı tarafa geçmiş durumda” dedi.

DOSYANIN ŞAKASI KALMADI
İkinci büyük problemin Ruud Boffin olduğunu belirten Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, “Süresi geldi, günü bitti. Dosyanın şakası kalmadı. Rakam 410 bin Euro + faiz. Daha faiz belli değil. Boffin’in 8-9 günü kaldı. 6 puan silme cezasını her an uygulatabilir. Üçüncü büyük sorun ise Nzuzi Toko. Rakamı 296 bin 800 Euro + faiz. O da 6 puan sildirme yaptırımıyla karşımızda” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 29 Şubat 2020 23:00

EsEs süper ligden bu oyuncular zamanında düştü. -9 puan silme cezasını bu oyuncular verdirdi. Transfer yasağını bu oyuncular getirtti.Şimdi 2. lige düşürdüler..Amacları EsEs yok etmek.Korona virus gibi ..Bunların Cumhur denilen avukatı tam EsEs düşmanı. EsEs azıcık toparlanmaya çalışsın hemen tehdit.Her gün korkarak yaşamaktansa bir gün de ölürüz.Kapatın kulubü..Alsınlar paralarını.Eses tarftarı Amatör takımlardan birini destekler 2 -3 sene sonra borçsuz süpr lige çıkarız.Bu alacaklılar EsEs i asla süper lige çıkarmazlar.

2 1 Cevap Yaz
eses 29 Şubat 2020 10:41

Eski yöneticiler kayyum korkusu ile eses sevdalılarını gazlayıp başkan yapıyor sonra kenara çekilip yeni kurban arıyor.biliyorlarki kayyum atanırsa tüm pislikleri ortaya çıkacak.

1 4 Cevap Yaz
Esesimm 28 Şubat 2020 21:18

Akgoren bu topçular sizin zamaninzda alinmadi mi? Ozaman neden ödemelerinizi yapmadiniz. Şimdi ağlıyorsunuz. Milletten para toplayacaginiza Mesut abinden iste. Paranız yoktu neden yönetime geldiniz?

0 8 Cevap Yaz
Ekrem 28 Şubat 2020 18:36

Bıktık arkadaş dosyadan

0 6 Cevap Yaz
Eses 28 Şubat 2020 16:48

Düşsün takım iflasını verin herkes kurtulsun

0 7 Cevap Yaz
Başkan 28 Şubat 2020 14:45

Bu Futbolcular sen yönetici ilken alınmadı mı muhabbetin vardır yapsınlar bir kıyak abilerine

1 14 Cevap Yaz
EsEsliii

Aynen. Agziniza sağlık dediğiniz doğru.

0 4
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi