Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da Emre Güral paranın tamamını istiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Emre Güral paranın tamamını istiyor
A
a

Eskişehirspor'da yönetim maddi kaynak ararken bir yandan da futbolcularının alacaklarını ödeyip elinde tutmak istiyor. Bu futbolculardan biri de Emre Güral...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Emre Güral’a Siyah-Kırmızılı kulübün 180 bin Euro borcu bulunuyor. Geçen sezonun devre arasında Eskişehirspor’a transfer olan oyuncuya Haziran’da ödeme sözü verilmesine rağmen parasını alamayan Emre’nin bu rakamın tamamını almak için direttiği öğrenildi. Sözleşmesindeki madde gereği Avrupa’dan ya da Süper Lig’den bir takımla anlaşması durumunda takımdan ayrılma hakkını elinde bulunduran 30 yaşındaki forvetin yeni sezon için ise 250 bin Euro para istediği de iddia ediliyor.

Eskişehirspor'da tempo düşmüyor

Yeni sezon hazırlıklarına Polonya'nın başkenti Varşova'da devam eden Eskişehirspor’da futbolcular dün 80 dakika süren antrenmanda dayanıklılık ve pas çalışması yaptı.

Kırmızı Şimşekler 2019-2020 sezonu hazırlıklarına Polonya’nın Varşova kentinde devam ediyor. File bekçileri sabah saatlerinde kaleci antrenörü Levent Zorluer eşliğinde takımdan ayrı çalışırken diğer futbolcular Fuat Çapa yönetiminde 80 dakikalık çalışma gerçekleştirdi. Çalışmalar, ısınma hareketleri ile başladı. Gruplar halinde çalışan takım, dayanıklılık koşuları, koordinasyon, pas çalışması ve dar alanda oyunla antrenmanı son buldu.

Polonya’nın Varşova kentinde devam eden kamp hakkında bilgi veren Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı, “Kamp çok sağlıklı ve verimli geçiyor. Sakat oyuncumuz yok. Antrenmanlar çok iyi. Bu ayın 13’ünde Polonya’nın birinci ya da ikinci liginden bir takım ile hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 10 Temmuz 2019 09:21

Kapatın kulübü sıfırdan takım yapın amatörden bu ne ya topçu kaprisi çekmekten bıktık

0 3 Cevap Yaz
mustafa26 9 Temmuz 2019 16:45

Erdal Akdari bu ikisindende daha süper golcü adam Almanya U19 ve U21 takımlarında forvet mevkiinde oynamış nasıl gol atılacağını biliyor zaten attığı gollerden de belli..Koyun forvete ne Emre' ye nede Sissoko'ya gerek bile kalmaz..

0 5 Cevap Yaz
Sadri 9 Temmuz 2019 16:39

Emre gidici bunun herkes farkında ..gönderin gitsin bakalım gittiği takımda bizdeki gibi forma şansı bulabilecekmi? onu her maçta oynatacak bir Fuat Çapa gibi birisi asla olmayacak.. Attığı gollerden sonra tv ekranına dönüp ailesine göndermeler yapıp el kol hareketleri yapmasına gıcık oluyordum..yazsın tahtaya alır haftaya aynı şekilde Sissoko' da gidebilir .

1 5 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 9 Temmuz 2019 13:56

Eğer paranın tamamını verirseniz, geçen seneki ücret üzerinden yeni sözleşme yapıp "süper lig ve yurt dışından teklif gelirse serbest kalır" şartını kaldırın. Paranın tamamını alıp tüyebilir. Zaten Eskişehir'e kalıcı olarak gelmediği evini Antalyadan Eskişehire taşımamasından belli.

1 3 Cevap Yaz
2626 9 Temmuz 2019 12:56

Emre biraz kolaylık biraz anlayış bekliyoruz.Yönetimden de oyuncuları mağdur etmemelerini istiyoruz.Hep böyle gitmez EsEs elbet düzlüğe çıkacaktır.

2 2 Cevap Yaz
EsEs 9 Temmuz 2019 12:53

Yönetim mutlaka uğraşıyordur.İşleri zor..Zaten bilerek geldiler.Sorunları çözecekler elbet...Ama ara da bir kamuoyuna bilgilendirme iyi olur..Taraftar iyi haberler bekliyor.

1 1 Cevap Yaz
ess 9 Temmuz 2019 12:42

her demeçte "bizim çocuklar" edebiyatını yapıp, ibrahim halil oyundayken "emreeeee güraaaaaal" diye bağırıp, ibrahim halili ıslık ve küfürlerle sahadan uğurlayan efsane! nefer ve onların liderleri. has adamınız işte bu. size layık bir oyuncu.

1 5 Cevap Yaz
furemen 9 Temmuz 2019 11:43

Yeni yönetim şu ana kadar tek bir sorun çözmüş değil.Yazıklar olsun.

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi