Eskişehirspor'da Emre Güral'dan kafa karıştıran açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Emre Güral'dan kafa karıştıran açıklama
A
a

Eskişehirspor formasıyla geçen sezonun ikinci yarısında etkili bir performans ortaya koyan Emre Güral beIN SPORTS'a özel bir röportaj verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Emre Eskişehirspor ile alakalı olarak programda, "5 ay gibi süre sahalardan uzak kaldım ama Fuat Çapa ile yeşil sahalara geri döndüm. Bence hayırlısı oldu. 5 aylık bu süreç benim için zor bir dönemdi.

Eskişehirspor ile futbola geri döndüm. Eskişehir benim ve ailem için özel bir yer. Daha önce orada çok güzel anılarım vardı. Ayrılık süreci biraz olaylı olmuştu ama tekrar döndüğümde bana herkes sen haklıydın dedi. Taraftarları çok seviyorum. Eskişehirspor'u seçerken gönül rahatlığı ile seçtim. Arkadaşlarım ve dostlarım beni arayarak 1.Lig'e gitme sen Süper Lig oyuncususun dedi ancak ben Eskişehirspor'a geri dönmenin en doğru karar olduğuna inandım.

Fuat Çapa beni çok etkiledi. İkimizde Avrupa'da büyümüş insanlarız. Anlattıkları ve düşünceleri çok hoşuma gitti. Bana verdiği sözlerin tamamını tuttu. O ne derse onu uygulamaya çalıştım. Bana seni yavaş yavaş ve yıpratmadan hazırlayacağını söyledi ve öyle de yaptı. Bana zaman tanıdı. Oynadım ve onun sayesinde gerçekten çok iyi performans sergiledim.

Eskişehirspor'u tercih etmem tamamen vizyon meselesiydi. İyi ki de bu kararı almışım. Sezon devam ettikçe de kendime geldim ve daha etkili performans sergiledim.  Benim adım güzel bir sezon geçirdim. Eskişehirspor'a da fayda sağladığım için ne mutlu bana.

Eskişehirspor çok sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Finansal anlamda çok güç durumdalar. Sürekli alacaklılar kapıya dayanıyor. Geçtiğimiz sezon büyük iş başardık. Sezonun ilk yarısında altyapıdan yetişen oyuncular inanılmaz işler yaptı ve 16 puan aldılar. Sonra lisanslar çıktı ve biz devreye girdik. Gençler ve tecrübelilerden oluşturulan bir kadro ile sezonu gayet güzel bir şekilde tamamladık.

Sözleşmemde Avrupa'dan veya Süper Lig'den teklif gelirse ayrılabilirim şeklinde bir madde var. Eskişehirspor ile devam eden bir sözleşmem daha da var. Şu an itibariyle kesinleşen hiç bir şey yok. Menajerimle temasa geçen takımlar var. Eskişehirspor'u ve taraftarını çok seviyorum. Eğer ayrılırsam beni anlayışla karşılayacaklarını da biliyorum. Belki orada da devam ederim. Dediğim gibi henüz net bir şey yok. Yarın ne olacağını bilemeyiz.

Türkiye bir futbol ülkesi ve böyle bir ülkede Eskişehirspor taraftarı da çok başka. Bana göre Türkiye'de ilk 3'e rahat girerler. Gerçek düşüncelerim bunlar. Gerçekten müthişler" dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2626 4 Temmuz 2019 16:38

Teşekkürler Emre....Önce kızdık..seni anlamadık..veya yanlış anlatıldı..ama adammışsın...

0 2 Cevap Yaz
Asım 4 Temmuz 2019 13:23

jesse, erdal akdari, ıssah , sissoko ,hakan aslantaş kalsın diğerleri gidebilirler..

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi