Eskişehirspor'da eleştirinin sebebi yine aynı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da eleştirinin sebebi yine aynı!
A
a

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında sahasında Altınordu'ya 4-2 mağlup oldu ve ateş attından çıkamadı. Es Es'in kadrosunda sakat ve cezalı oyuncuların yanı sıra teknik direktör Fuat Çapa'nın tercihi olarak da birkaç değişiklik yapıldı... Kadroda yapılan revizyon taraftarların eleştirisine sebep oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor sahasında sevenlerini üzdü. Adana Demir ve Hatay mağlubiyetleriyle tekrar ateş hattına inen Eskişehirspor bu kötü tabloyu Altınordu karşısına son vermek istiyordu. Ancak hiçbir şey beklenilen gibi olmadı. Şimşekler, 20’de Sissoko ile 1-0 öne geçti ama sevinç sadece 4 dakika sürdü Altınordu skoru Okan ile eşitledi. 45’de ise hakemin golden önce faul vermemesi yüzünden Es Es kalesinde 1 gol daha gördü devreyi 2-1 geride kapattı.

İkinci yarıda ise oyun disiplininden kopan Eskişehirspor kontrolsüz hücumlarla skoru eşitlemek istedi. Ancak defansta verilen boşluklar pahalıya patladı Altınordu 67 ve 70’de bulduğu gollerle skoru 4-1’e getirdi. 77’de Halil İbrahim kendi özverisiyle bulduğu golle farkı 2’ye indirse de bu gol yetmedi. Eskişehirspor, dişli rakibine 4-2 mağlup olarak galibiyet hasretini 5 maça çıkardı ve ateş hattından kurtulamadı.

Kadroda revizyon

Son haftalarda kadro tercihleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa dünkü maçta büyük değişikler yaptı. Çapa kalede formsuz olan Melih’in yerine Ekrem’e şans tanıdı. Formdayken yedek bıraktığı Mehmet Feyzi’yi de bu maçta ilk 11’de başlatan Çapa, son olarak Jesse’nin yerine de Alperen Kocabaş’ı ilk 11’de başlattı. Çapa forvet oyuncuları Emre Güral ve İbrahim Halil’e ilk 11’de şans tanımadı.

Fuat Çapa eleştirilere tepki gösterdi​

Mete Demir ilk kez  forma giydi

Eskişehirspor’un devre arasında Başakşehir’den kadrosuna kattığı Mete Demir dün ilk kez forma giydi. Dakika 57’de Alperen Kocabaş’ın yerine dahil edilen 20 yaşındaki futbolcu sol kanatta görev yaptı. Bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen Mete Kaan Demir hırslı mücadelesiyle taraftarın gözüne girmeye çalıştı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 17 Mart 2019 00:34

Halil İbrahim kendi özverisi ile mi? Hadi be, Hakan ORTALADI da ondan, olması gereken de böyle, sıfırdan veya muz orta, kafa ve gol! Fırat o çaprazdan koşup çaprazdan kaleye şut çekerdi, aynen Halilin şans golündeki gibi Markoyu görmeyip. Aynı hastalık ilk (şans) golümüzde de, Furganın 4 (dört) kişi arasına dalması ve rakibe topu hediye etmesi. Allah aşkına biri bu Bizim Çocuklara Altınordunun nasıl verkaç sıfırdan+derinlemesine+öldürücü toplar attığını izletsin.

1 1 Cevap Yaz
bilek26 16 Mart 2019 14:35

kadroda revizyon iyiydi ama yetmez, ama takım ileride çok iyi işler yaptı problem takım savunmasında unutmayalım rakip 10 kişi defans yaptı kalecileri de bu ligin en iyi kalecisi. Bu zamana kadarki ileride en iyi futbolu oynadık .

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi