Eskişehirspor'da eksikler can sıkıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da eksikler can sıkıyor
A
a

Eskişehirspor bugün sahasından Altınordu'yu konuk edecek ancak takımdaki eksiklikler çok can sıkıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bugün Altınordu ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor’da sakatlıklar can sıkıyor. Siyah Kırmızılı ekipte bugünkü karşılaşmada Bedirhan Altunbaş ve Jesse Sekidika forma giyemeyecek. Son antrenmanda sakatlanan Jesse’nin sakatlığı teknik heyetin bir hayli moralini bozmuştu. Ayrıca takımla antrenmanlara başlayan Fıratcan Üzüm ve Mevlüt Çelik’in bugünkü maçta forma giyip giymeyeceği Teknik Direktör Fuat Çapa’nın tercihine bağlı.

Eskişehirspor muhtemel 11'i

Melih Ağa, Feyzi Yıldırım, Sezgin Coşkun, Erdal Akdarı, Ferhat Kiraz, Kamal Issah, Mehmet Özcan, Furgan Polat, Marko Milinkovic, İbrahim Sissoko, İbrahim Halil Öner (Emre Güral)

Altınordu muhtemel 11'i

Erce Kardeşler, Mehmet Enes, Hasan Hatipoğlu, Kerim Alıcı, Sinan Osmanoğlu, Oğulcan Ülgün, Muhammed Mert, Alican Özfesli, Hüseyin Üne,r Okan Derici, Anıl Koç

İlk talihli İbrahim

Eskişehirspor yönetimi her hafta bir altyapı futbolcusunu A takımla birlikte maç yemeğine, takım toplantısına alacak ve takım otobüsüyle birlikte maça götürme kararı aldı. Mali Başkan Mehmet Şimşek, hayata geçen projede, ilk talihli alt yapı oyuncusunun 2007 doğumlu İbrahim Barkın Önal olduğunu duyurdu. İbrahim bugün A takımla birlikte maç yemeğine takım toplantısına ve maç kafilesine dahil edilecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi