Eskişehirspor’da Dorukhan Toköz’e Galatasaray’dan teklif var mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da Dorukhan Toköz’e Galatasaray’dan teklif var mı?
A
a

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, transfer döneminde ismi sık sık Galatasaray'la anılan Dorukhan Toköz ve stadın isim sponsorluğu konusunda açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor’un parlayan yıldızı Dorukhan Toköz için Galatasaray teklif yaptı mı? 

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, ismi sık sık Galatasaray ile anılan Dorukhan Toköz ile ilgili iddiaları yanıtladı.

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan İzzet Erdoğan sözlerine transfer yasağı hakkında bilgiler vererek başladı.

İzzet Erdoğan, "Yönetim olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Nisan ayında yüklü bir ödeme yapacağız. Sezon öncesi transfer yasağımız kalkacak. Zor süreç devam ediyor" dedi.

Mücadelemizi sonuna kadar götüreceğiz!

Kadro anlamında sıkıntı yaşadıklarını belirten Erdoğan, "Rakiplerimize göre kadro konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Ligde kalma mücadelemizi sonuna kadar götüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve Fatih Terim, Dorukhan'ı istedi mi?

İsmi Galatasaray'la anılan Milli futbolcuları Dorukhan Toköz hakkında ise İzzet Erdoğan, "Galatasaray'dan ve Fatih Terim tarafından kulübümüze yapılan resmi bir teklif yok. Sezon sonu gelecek teklifleri değerlendireceğiz. Dorukhan dışında Cemali ve Bedirhan'a da kadromuzda yer veriyoruz. Önceliğimiz bu futbolcuların Eskişehirspor'da kalıcı olması. Bedirhan ve Cemali yetenekli arkadaşlarımız. İkisine de güveniyoruz. Ligde kalıp önümüzdeki sezonun planlamasını yapmak istiyoruz" diye konuştu. 

Sponsorluk açıklaması!

Stadyumun isim sponsorluğu konusunda ETİ firmasıyla görüştüklerini belirten Erdoğan, "ETİ ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu ayın sonunda mutlu sona ulaşacağız. Rakam konunda net bir şey yok. 50 milyon TL gibi bir miktar konuşuldu. Fakat net ücret belli değil" açıklamalarında bulundu.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi