Eskişehirspor'da Coşkun hocayı isyan ettiren olay!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Coşkun hocayı isyan ettiren olay!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, ES TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Futbolcularının güvenilir yönetim istediğini söyleyen Demirbakan, “Futbolcunun gelecek kaygısı, korkusu ve endişesi var” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: “Futbolcular güvenilir bir yönetici istiyor” diyerek sözlerine başlayan Demirbakan, “Futbolcu bunu istiyor. Futbolcunun gelecek kaygısı, korkusu ve endişesi var. Önce bunları halletmemiz gerekiyor. Transfer paralarında bir eşitsizlik var. Biz soğan ekmek yeriz yine oynarız. Benim isteğim Eskişehirspor üzerinden reklam yapılmasın. Parası olan adam gitsin yat alsın kat alsın gelip burada reklam yapmasın. Eskişehirspor kulübü reklam ajansı değil. İyice işi küçültüyorlar. Yakında işportacılar başkan olmaya kalkacak bu kulübe” dedi.

Kulübe yardım adı altında reklam yapıldığını belirten Demirbakan, “Adama kulübe marul getiriyor, arabasının bagajını açıyor getirdiği marulun fotoğrafını çekiyor ve reklam yapıyor. Adamlar bizi çorbacıya götürdüler çorbacı reklam yapıyor. Sabahattin Tetik’e dediğim biz ‘film çektirmeye mi geldik buraya. 200 tane fotoğraf çekildi’ dedim. Bu kadar ucuz değil Eskişehirspor, kimse bu kulübü küçültemez. Kim bunlar ya. Gitsinler reklamı başka yerde yapsınlar. Burası reklam ajansı değil” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 15 Kasım 2019 17:25

Helal olsun

0 2 Cevap Yaz
BİLGE kosbatur 15 Kasım 2019 15:55

İyice suyunu çıkardılar

0 2 Cevap Yaz
esesli 15 Kasım 2019 15:05

hela hocam..

0 5 Cevap Yaz
Hektor 15 Kasım 2019 14:09

Doğru söze ne denir..? Coşkun hoca çok haklı.

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi