Eskişehirspor'da Coşkun hocadan önemli uyarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Coşkun hocadan önemli uyarı!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, dün oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Talebelerine rehavet uyarısı yapan Demirbakan, “Ayaklarımız yere sağlam basmalı. Çok zor maçlar oynayacağız. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz”dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

TFF 1. Lig’in 10’uncu haftasında Osmanlıspor’u, 11’inci haftasında ise Adana Demirspor’u 3-2’lik skorlarla mağlup eden Eskişehirspor, milli araya moralli girmişti. -9 puanı artı 1’e getirmeyi başaran takımda saha içinde alınan başarılı sonuçlar camianın da moralini yerine getirip umutları arttırdı. Adana Demirspor maçından sonra Milli araya giren ligde takıma 3 gün izin veren Demirbakan, dünkü antrenmanda ayaküstü toplantı yaptı.

Futbolcularıyla bir toplantı yapan Demirbakan, “İki maçta alınan 6 puan sevindirici. Performanstan genel hatlarıyla memnunum. Ancak rehavete kapılmamamız lazım. Ayaklarımız yere sağlam basmalı. Yolumuz uzun. Milli arada eksiklerimizi daha da kapatacağız. Ligde her maç önemli ve bir o kadar zor. Ancak son iki maçta da görüldüğü gibi bu takım galibiyetler alıp orta sıralara yükselebilecek potansiyelde” şeklinde konuştu.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
dstdsrt 13 Kasım 2019 14:10

Bu sezon çok maçı alabileceğimiz halde kaybettik.Bu takım kaliteli bit takım.Çok takımdan daha iyi.İyi değerlendirmeli

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi