Eskişehirspor'da Coşkun hoca çok net konuştu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Coşkun hoca çok net konuştu!
A
a

Hatayspor ile çok kritik bir maça çıkacak olan Eskişehirspor’da planlar puan ya da puanlarla dönmek için yapılıyor. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, oyuncularını kritik maça hazırlıyor. Demirbakan, takımın özgüveninin yerinde olduğunu ve Hatay'dan puan ya da puanlarla döneceklerini vurguladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Yarın Hatayspor ile kritik bir maça çıkacak olan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan oyuncularını bu maça odaklıyor. Menemenspor karşısında alınan galibiyetle takımın özgüveni yerine geldi. Demirbakan ise bu moralle Hatayspor karşısından puan ya da puanlarla döneceklerine inanıyor. Teknik patron, Menemenspor maçındaki gibi oynarsak ve savaşırsak rakibimizi yenebiliriz” dedi.

Teknik direktör Coşkun Demirbakan, rakibi çok iyi analiz ettiklerini söyledi. Takımına güvendiğini her fırsatta söyleyen deneyimli hoca kritik maçtan oldukça umutlu. Deplasmandan alınacak her puanın çok önemli olduğunun farkında olan Demirbakan, mağlubiyet sonucunu aklından bile geçirmiyor. Es Es, Hatayspor ve Karagümrük maçından 4 puan alarak ateş hattından uzaklaşmak adına avantaj sağlamak istiyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülento 28 Eylül 2019 18:01

Tek Ekrem değil, umut ederim, Talha ve Bedirhan da görmüşlerdir, neden ve niçin 2. lig oyuncusu bile olamayacaklarını. Hodri meydan diyeceğim ama, her hafta maalef aynı film: Fiyakalı formalarla poz vermekle olay bitmiyor aksine O KUTSAL ÇİMİ YEMEKLE üzerinde DÖRTNALA KOŞMAKLA başlar olay ...

0 1 Cevap Yaz
Eses 28 Eylül 2019 11:24

Coşkun hoca sen bu söylediğine inanıyormusun. Koşacak halleri yok büyüklerin.kücüklerde gecen seneki topcular değil. Düşelim yeni bir isimle şirketleşerek küllerimizden doğalım.Başka care yokkkkkk.

4 5 Cevap Yaz
bilek26

senin eskisehirsporlu olmadiğın belli.

1 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi