Eskişehirspor'da çok önemli karar! Üyelikleri düşürülüyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da çok önemli karar! Üyelikleri düşürülüyor...
A
a

Eskişehirspor ligdeki kötü sonuçlarla uğraşırken bir yandan da maddi sıkıntıları aşmak için çaba gösteriyor. Kulübe üyelik borcu olanlar ise hedef tahtasında

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor yönetimi maddi sıkıntıları aşmak için para arayışına devam ediyor. Yönetim, kulüp üyelikleri için de çalışmalarını sürdürüyor. Üyelik aidatlarını 3 ile 6 yıldır yatırmayan üyelerin, üyeliklerinin düşürülmesi için gerçekleştirilen ve disiplin kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, 456 üyeden bazılarının aidatları yatırdığı ve 400 üyenin ise, bugün itibari ile üyeliklerinin düşürülmesine karar verildiği öğrenildi.

Moral yemeği

Spor Toto 1. lig’in 28. haftasında cumartesi günü karşılaşacağı  Osmanlıspor Fk. maçı öncesi Eskişehirspor takımı, yönetim kurulu üyeleri, taraftar liderleri birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi 

Takıma olan güvenlerini dile getiren Kulüp başkanı  Kaan Ay : “Osmanlıspor Fk. karşısında futbolcularımızdan sizden galibiyet bekliyorum” dedi. 

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise "Daha önce burada Osmanlıspor Fk. karşısında galip geldik yine aynı başarıyı gösterebiliriz” yeter ki buna yürekten inanalım" dedi. ETB tribün lideri Murat Diri ise yaptığı açıklamada “Türkiye’ye örnek olmuş taraftarlarımız her zaman takımımızın yanında biz sizlere inandık, güvendik,  Osmanlıspor Fk. karşısında galip geleceğinizden hiç şüphemiz yok"dedi. Takım kaptanı Sezgin Coşkun “Osmanlıspor karşısında galip gelerek kötü gidişe son vermek istiyoruz” dedi.  

Öte yandan bugün yönetim kurulu, altyapı takımlarından U 17 ve U 19 takıma mangal partisi verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Halil Ünal 5 Nisan 2019 11:05

Osmanlıspor karşısında galip gelin söz veriyorum bir daha Eskişehirspor aleyhine yorum yazmayacağım..

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi