Eskişehirspor'da Cenk Gönen ya da Kameni transferi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Cenk Gönen ya da Kameni transferi...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Fenerbahçe’nin Eskişehirspor’a vermek istediği file bekçisi Carlos Kameni ve bonservisi Malaga’da olan kaleci Cenk Gönen’in yüksek maliyeti nedeniyle gündemlerinde olmadığını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Teknik Direktör Fuat Çapa, Fenerbahçe’den 2 milyon Euro ücret alan fakat bu paranın büyük bir bölümünün Fenerbahçe tarafından karşılanarak Eskişehirspor’a verilmek istenen kaleci Kameni’nin yanı sıra, bonservisi İspanyol ligi takımlarından Malaga’da olan file bekçisi Cenk Gönen’in Eskişehirspor’a geleceği ile ilgili iddialara cevap verdi. Çapa ekonomik zorluklar yaşayan kulübün, bu tür transferlere sıcak bakmadığını belirtti.

Yeniden yapılanma

Eskişehirspor’da Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanlık görevini yürütecek Gökhan Yıldırım, Eskişehirspor’un geleceği ile ilgili ciddi projelere imza atmaya hazırlanıyor. Eskişehir amatör spor camiasının içinden gelen, Kurtuluşspor ve Yunusemrespor Kulübü’nde başkanlık ve teknik adamlık gibi görevleri yürütmüş olan Yıldırım, tecrübelerini bundan sonra Eskişehirspor’un altyapısına harcayacak. Türkiye’de yeni yetenekleri keşfetmek için çalışmalara başladığı öğrenilen Yıldırım Eskişehirspor altyapısında ve altyapı derneğinde yeniden bir yapılanma içine girecek. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Yıldırım, futbol okulları başta olmak üzere altyapıda birçok çalışmaya imza atacaklarını belirterek konuyla ilgili önümüzdeki günlerde ayrıntılı bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 31 Ocak 2019 12:26

karabük ün genç kalecisi iyi geçtiğimiz haftada da penaltı kurtardı.

1 1 Cevap Yaz
Eses 31 Ocak 2019 11:42

Hemen kızmayın. Son yıllarda yaşananlardan sonra herkes hassaslaştı. Transferin t sini duyunca yine borca batacağız diye tepki veriliyor. Haksız da sayılmazlar hani. Gazeteci arkadaşların yaptığı da doğru değil. Sırf ilgi çekmek için olmayacak bir şeyi başlıkta olmuş gibi ver. İçerikte açıklamasını yap. Herkesin hassas olduğu konularda bari bunu yapmayın. Lütfen.

0 3 Cevap Yaz
.. 31 Ocak 2019 10:23

hemen transfer helal olsun size!!!! hangi parayla hangi bütçeyle???? yakında kulübün yakasına yeni dosyalar mı açacaksınız??? hangi mantık ve proje ile transfer yapmaya kalkışırsınız anlamak mümkün değil. süper lige zaten bu sene çıkmak hayal mevcut gençler ile ligde kalmaya çalışın ve tecrübe kazansın gençler....... halil ünal devamısınız gerçi har vurup harman savurma zamanı siz de haklısınız!!!

6 1 Cevap Yaz
oku

yaradan rabbinin adıyla oku... bizim millette okuma alışkanlığı yok. fuat hoca zaten para yok alamayız demiş :D

0 6
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi