Eskişehirspor’da can sıkan gelişme!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da can sıkan gelişme!
A
a

Eskişehirspor’da son haftalarda sakatlıklar can sıkmaya başladı. Uzun süredir Ferhat Kiraz, Kıvanç Karakaş ve Emre Güral forma giyemiyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor Adana'ya eksik gidecek. Takımın tecrübeli isimlerinden olan Ferhat Kiraz ve Kıvanç Karakaş’ın sakatlıkları tamamen geçmediği için iki oyuncu kafilede yer almayacak. Bu oyuncuların yanı sıra Onur Bayramoğlu, Cengiz Alp Köseer, Talha Erdoğan ve Muhammet Yahya Akbulut da maçta forma giyemeyecek. Antrenmanda girdiği ikili mücadelede aşil tendonundan sakatlanan ve tedavi altına alınan Emre Güral da yarın oynanacak karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak. Sakatlıklar hakkında Teknik Direktör Coşkun Demirbakan açıklamalarda bulundu. Ferhat ve Kıvanç’ın yine forma giyemeyeceğini dile getiren Demirbakan, “Emre Güral’ın forma giyip giyemeyeceği ise maç saatinde belli olacak” dedi.

Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Kahraman 7 Kasım 2019 18:19

Sezon basi antrenmanlarina çıkmayan oyuncular öncelikle kendilerine ihanet ederler. Sezon başı yuklemeleri bir sezon boyunca yapacakları performansa ve de özellikle ilk 4 aylik dönem için vücut ķapasitesine depo görevi yapar. Emre önce bunu bilmeli.

0 2 Cevap Yaz
Barış 7 Kasım 2019 13:13

Emre sosyete taksicisi gibi zaten. Uzun mesafe ve işine gelmeyen semtlere gitmez. Kafasına göre takılır.

0 5 Cevap Yaz
Eskişehir 7 Kasım 2019 11:46

Zaten giymesin

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi