Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da camia tedirgin

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da camia tedirgin
A
a

Yarın Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gidecek olan Eskişehirspor’da yeni başkanın kim olacağı merakla bekleniyor. Kongreye saatler kala başkanlık için ismi geçenlerin sessiz kalması camiayı tedirgin ediyor.

Sütiş Eskişehir
Ortak liste çalışması
Eskişehirspor yarın genel kurulda yeni başkanını seçmeye hazırlanıyor. Sezon bitiminin ardından 8 Mayıs’da Başkan Halil Ünal görevi bırakacağı açıklamış ve kongre kararı almıştı. 1 aylık süreçte hiçbir isim resmi olarak başkan adaylığına başvurmadı. Başkanlık adı geçen Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz’ın ortak liste hazırlayıp seçime girmesi bekleniyor.

Ünal’a olumsuz cevap
Görevden ayrılacağını açıklayan Halil Ünal’ın ise geçtiğimiz gün bu kararından döndüğünü ve tekrar başkan aday olacağı gündeme gelmişti. Yıldırım Demirören ile görüşmesinin ardından tekrar başkan adayı olmaya karar veren Ünal bu kararını kurmayları Şahbaz ve Ilgaz’a aktardı. Ancak Halil Ünal’ın bu kararına olumsuz cevap veren Şahbaz ve Ilgaz’ın yine de aday olacağı iddia ediliyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 6 Haziran 2018 00:31

Alsın belediyo hem eses çok yardım yapıyormuş söyle bir bakın birsürü Büyükşehir belediye takımları var ama bizim belediye.ye sorun heykeller kaç para harcandı

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi