Eskişehirspor'da büyük uçurum...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da büyük uçurum...
A
a

Eskişehirspor'un iç saha ve dış saha performansı arasında uçurum var. Es Es iç sahada ligin en iyi 5. takımıyken dış sahada ise sıfır puan ile 17. sırada.

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’de yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor geride kalan 13 haftada en iyi performansını evinde sergiliyor. Şimşekler evinde oynadığı 7 karşılaşmadan 3 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak iç sahada 5’inci sırada yer alıyor. Ancak aynı başarı deplasmanda bir türlü gösterilemiyor.

Eskişehirspor iç sahada gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor. Şimşekler evinde oynadığı 7 karşılaşmanın 3’ünde galibiyet almayı başardı. Es Es galibiyetleri, Karabükspor, Osmanlıspor ve İstanbulspor’a karşı aldı. Es Es evinde oynadığı 3 karşılaşmada ise beraberlikle sahadan ayrıldı. Siyah Kırmızılı ekip Balıkesirspor, Gazişehir Gaziantep ve Ümraniyespor ile berabere kaldı. Şimşekler tek yenilgisini ise Hatay’a karşı aldı.

Kırmızı Şimşekler iç saha performansı baz alındığında ligde 5’inci sırada yer alıyor. Ancak Es Es’in dış saha karnesi oldukça kötü. Siyah Kırmızılı ekip şimdiye kadar oynadığı 6 deplasman karşılaşmasından puan çıkartamadı. Ligde 18 takım dış saha performansıyla baz alındığında Eskişehirspor ne yazık ki kendisine 17’nci sırada yer bulabildi. Es Es bu kötü performansı Afjet Afyonspor deplasmanında son vermek istiyor.

Eskişehirspor'un iç saha sonuçları:

ESKİŞEHİRSPOR: 2 BALIKESİR: 2
ESKİŞEHİRSPOR: 2 KARABÜK: 0
ESKİŞEHİRSPOR: 0 GAZİŞEHİR: 0
ESKİŞEHİRSPOR: 0 HATAY: 3
ESKİŞEHİRSPOR: 1 İSTANBULSPOR: 0
ESKİŞEHİRSPOR: 1 OSMANLI: 0
ESKİŞEHİRSPOR: 2 ÜMRANİYE: 2

Eskişehirspor'un dış saha sonuçları:

GİRESUN: 3 ESKİŞEHİRSPOR: 1
GENÇLERBİRLİĞİ: 5 ESKİŞEHİRSPOR: 0
DENİZLİ: 4 ESKİŞEHİRSPOR: 1
A.DEMİR: 4 ESKİŞEHİRSPOR: 0
ALTINORDU: 2 ESKİŞEHİRSPOR: 0
ELAZIĞ: 3 ESKİŞEHİRSPOR: 2

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi