Eskişehirspor'da büyük tehlike! 6 gün sonra...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da büyük tehlike! 6 gün sonra...
A
a

Eskişehirspor'da işler kötü gitmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yaşanan transfer cezası yüzünden, tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan Es Es’de, yeni sezon öncesi aynı tehlike çanları çalmaya devam ediyor. 12 futbolcunun sözleşmesinin bitecek olması ve bazı önemli oyunculara ciddi teklifler gelmesine rağmen, yönetim bu isimleri elde tutmak için çaba göstermiyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü’nde geçtiğimiz iki yıldan bu yana düzenli olarak maaşlarını alamayan kulüp çalışanlarının, 12 maaş alacakları bulunuyor. Ramazan ayı öncesi ödeme yapılmayan personel, en azından bayram öncesinden kendilerine ödeme yapılmasını umuyor. Kulüpte  yaşanan yönetim belirsizliği bu konuda personeli umutsuzluğa itiyor.

Tarihinin en sancılı sezonlarından birini geçiren Eskişehirspor kulübünü, daha büyük tehlikeler bekliyor. Sezona iki dönem alınan transfer cezası ile başlayan ve eski oyuncuları elde tutarak ligde kalmayı başaran Eskişehirspor’da, mevcut yönetim 6 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu beklediği için, kulübü kaderi ile baş başa bırakmış durumda.

12 futbolcunun 6 gün sonra serbest kalacak olmasının yanı sıra, sözleşmesi devam eden önemli oyuncuların da, kulübe ihtar çekerek serbest kalacakları günü beklediği bu günlerde, birçok kulübün peşinden koştuğu fakat buna rağmen Eskişehirspor’da kalmak isteyen Dorukhan Toköz, Furgan Polat ve Semih Güler gibi oyuncular ise, kendileri ile görüşecek yönetici bulamadığı için, kulüple olan bağlarını kesme noktasına geldi. Diğer taraftan alacakları ödenmediği gerekçesi ile kulübe ihtar çeken Hasan Ayaroğlu, Hasan Hüseyin Acar ve Ömer Faruk Canbirdi gibi oyuncular ise, iki hafta sonunda alacakları ödenmediği taktirde serbest kalacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 26 Mayıs 2018 12:52

Süper ligde iken başkan olmak için yarışanlar nerdesiniz. Para bitti aşk bitti.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi