Eskişehirspor'da büyük kriz kapıda!..

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da büyük kriz kapıda!..
A
a

Eskişehirspor’da ligin bitmesinin ardından, sözleşmeleri devam etmesine rağmen alacakları için hemen TFF’ye başvuran Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu ve Kaan Kanak’ın, serbest kalması için son 25 gün kaldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Kulübünün genel kurulu öncesi, adeta ‘Paramızı ödeyin, yoksa serbest kalırız’ tehdidinde bulunan oyuncuların, bu sezon kalan alacak miktarı ise bilinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan ve bu toplantıda ismini açıklamadığı 4 oyuncunun, alacakları için TFF’ye başvurduğunu belirten Başkan Halil Ünal’ın, isimlerini açıklamadığı bu oyuncular belli oldu.


3 KİŞİ 25 GÜN SONRA SERBEST KALACAK

Alınan bilgilere göre kulüple sözleşmesi devam eden Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu ve Kaan Kanak’ın, alacaklarının ödenmesi için kulübe ihtar çektiği, bir aylık sürenin de 5 gün önce başladığı öğrenildi. 25 gün sonunda alacakları ödenmediği taktirde serbest kalacak bu oyuncuların, ne kadar alacağının olduğu ise bilinmiyor.


BRUNO DA İHTAR ÇEKTİ

Bu isimlerin yanı sıra sözleşmesi bittiği için 31 Mayıs tarihi itibari ile serbest kalacak Bruno Mezenga’da, alacakları için kulübe ihtar çekti.


10 OYUNCU BEKLEMEDE

Bu ay sonunda sözleşmesi bittiği için serbest kalacak diğer oyuncular Dorukhan Toköz, Bilal Aziz, Hürriyet, Semih Güler, Ofoedu, Gökhan Siverek, Aykut Akgün, Andaç Güleryüz, Semih Şentürk ve Furgan Polat’ın ise, alacakları için kulübe ihtar çekip çekmeyeceği henüz bilinmiyor.


BAŞVURMADILAR

Sözleşmesi devam eden diğer oyuncular Akaminko, Fıratcan, Bedirhan, İ. Halil Öner, Mevlüt, Cemali, Ekrem, Kaan Kaydırak, Ö. Faruk Canbirdi, Ahmet Zeki, Hüseyin ve Toylga’nın yanı sıra, son olarak A takım kadrosuna alınan genç oyuncuların ise, TFF’ye başvurmadığı öğrenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
dalyrrk 11 Mayıs 2018 14:35

eger bi takimi gudemiyorsaniz topunuz sektorun gidin cehenneme assagilik yaratiklar siz bu kulube layik degilsiniz de zaten....

0 0 Cevap Yaz
Naci 11 Mayıs 2018 09:57

EsEs on yıllarca çok kötü yönetilmiş. EsEs malı deniz yemeyen domuz denmiş.Burunlarından gelsin. EsEs aşkı sevgisi değil çakallıkları ağır basmış.180 milyon borç takımışlar..Millet 270 bin liraya süper lige oynuyor,üstelik kupa şampiyonu olup 10 milyon euro kulube kazandırıyorlar.

0 2 Cevap Yaz
Ders alın ders 11 Mayıs 2018 01:29

Bir ilçe takımı olan Akhisar dan idarecilik dersi alın.Nasıl oyuncu transfer edilir öğrenin.180 milyon borç takmadan nasıl şampiyon olunur kursu versinler.

1 5 Cevap Yaz
ANIL MUTLU 10 Mayıs 2018 20:16

yeter artık para için oynamayın

1 2 Cevap Yaz
Ali ayda 10 Mayıs 2018 18:48

Kapatın kulübü

0 1 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 10 Mayıs 2018 18:35

Vah vah vahhhhh benim aşkım ne hallerde.Her gün ölüyoruzz be.İdam edin de bitsin bu eziyet

0 2 Cevap Yaz
Marmara kazim 10 Mayıs 2018 18:01

Baktiniz olmuyor kulubu kapatip gidin

4 6 Cevap Yaz
ali26 10 Mayıs 2018 16:50

Bu 3 isim oynadıkları mevki itibariyle takımın geleceği olmaları ellerinde idi. Ama bu çekilen ihtar bu oyuncuların başka takımlarda kaybolup gitmesine sebep olacaktır.Hasanları tecrübeleri gereği başka takıma gidince kim oynatacak bakıp göreceğiz. Sadece kaan mücadele ediyordu onun da böyle birşey yapması hayret verici demek ki samimi değilmiş.Hele bekleseydiniz yeni yönetim bir belli olaydı,sözleşmeniz resmi anlamda bir biteydi sizin alacaklarınızın en az yarısı ödendi zaten!!! bakalım gittiğiniz takımlarda paranızı alamayınca ihtarlar çekebilecekmisiniz ???

2 7 Cevap Yaz
Şendoğan Atmacaoğlu 10 Mayıs 2018 16:37

Halil Ünal yine ayak oyunları yapıyor. Bu kulübün başına paralı biri gerek. Aç birisi değil. Hele hırsız hiç değil.

1 9 Cevap Yaz
.. 10 Mayıs 2018 16:09

Hasan Hüseyin acarı hemen gönderin Eskişehir çocuğuna yakışmayacak çok hareket yaptı yeterince sabır gösterdik kovun gitsin kendini ne zannediyor bu burunsuz

0 8 Cevap Yaz
Şendoğan Atmacaoğlu

Be kara karı boşanmak kolaydır. Kaç maçı Hasan Hüseyin Acar' ın golüyle kazandık unutuldu mu? Bence kulüpten ki bulacak tek kişi kaleci kayacandır. Sayesinde ligin en çok gol yiyen takımı olduk.

7 1
babanın oğlu kemal

bence de hhüseyin gitsin, bıktık afrasından. ayrıca kayacana laf edilmiş yorumlarda. bi gülesim geldi: şöyle hatırlatalım. iki sene transfer yasağı, stoper yok, bek yok. önliberodan sağ bek yapıldı(dorukhan), sağ kanattan sol bek yapıldı(kaan), önliberodan stoper yapıldı(aykut), ortasahadan stoper-libero yapıldı(uğur), kart cezası sakatlık olduğunda fantastik dizilimler yapıldı, ama golleri kayacan yedi öyle mi? hiçbir şey hatırlamıyorsan ümraniye deplasmanını hatırla. adamlar tek kale oynadı da gol atamadılar.

2 6
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi