Eskişehirspor'da büyük hayal kırıklığı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da büyük hayal kırıklığı
A
a

Ligde art arda aldığı galibiyetlerle ateş hattından uzaklaşan Eskişehirspor, 11’inci hafta maçında Amasyaspor’un konuğu oldu. Amasya’ya umutlu giden Es Es ilk yarıda havlu attı. 70’da 10 kişi kalan Şimşekler, zorlu deplasmanda hezimete uğradı yeniden ateş hattına geriledi.

Sütiş Eskişehir
Maça ev sahibi ekip hızlı başladı. Dakika 2’de atak yönüne göre sol kanattan gönderilen ortaya Feyzi Can topu ağlara yolladı ve Amasyaspor 1-0 öne geçti. Dakika 6’da Amasyaspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gönderilen ortaya müsait pozisyonda bulunan Ahmet Tuncay topu kaleci Efehan’ın üstüne attı. İlk 10 dakikada Eskişehirspor rakip yarım sahaya geçmekte bir hayli zorlandı.  Dakika 25’de Es Es ilk gol pozisyonunu yakaladı. Berkay taşıdığı topu ceza sahası dışında bekleyen Hasan Ulaş’a aktardı. Hasan’ın kaleye gönderdiği top direkten döndü.
İLK YARIDA FİLM KOPTU
Dakika 32’de Amasyaspor farkı 2’ye çıkardı. Amasyaspor taç ataşı kullandı. Es Es savunması bu taç ataşında karambole giren topu bir türlü uzaklaştıramadı. Savunmanın hatasını affetmeyen Muhammet Emin topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında tutuk bir mücadele sergileyen Eskişehirspor, soyunma odasına 2-0 geride gitmenin üzüntüsünü yaşadı.
TABLO DEĞİŞMEDİ
İkinci yarıda da tablo değişmedi. Ev sahibi ekip baskın bir oyun sergilerken Eskişehirspor kendi yarı sahasından çıkmakta bir hayli zorlandı. Dakika 66’da Amasyaspor Feyzi’nin golüyle skoru 4-0’a getirdi. Eskişehirspor 70’nci dakikada Arda’nın ikinci sarı kartı görmesiyle 10 kişi kaldı. 89’da yine sol kanattan gelen Amasyaspor golü buldu. Ceza sahası içine gönderilen ortaya kafayla dokunan Furkan skoru 4-0 yaptı.

SAĞ KANAT ETKİSİZ KALDI
Eskişehirspor’un Amasyaspor ile oynadığı karşılaşmada Es Es’in sol kanadı kötü bir maç çıkardı. Siyah Kırmızılı takımda Teknik Direktör Emre Özbayer, ilk yarıda sol kanadın vasatı aşamaması nedeniyle Utku’yu 37’nci dakikada oyundan aldı ve 7 hafta sonra sakatlığı iyileşen Onur Bayramoğlu’na şans verdi. Bu değişiklik sonrası Yunus Emre sağ kanada geçerken orta sahada ise Onur Bayramoğlu görev yaptı.

ARDA KIZARDI
Eskişehirspor’un savunma oyuncusu Arda Okumuş Amasyaspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gördü. Dakika 52’de rakibine yaptığı hareket sonrası sarı kart gören Arda, dakika 70’de bir sarı kart daha gördü. İkinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Arda önümüzdeki hafta oynanacak Ağrıspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
 
YÖNETİM KAHROLDU
Amasyaspor-Eskişehirspor karşılaşmasını Eskişehirspor yönetimi yakından takip etti. Mücadeleyi Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, Başkanvekili Erkan Koca, Mali Asbaşkan Özgür Marankoz, Yönetim Kurulu üyeleri Tamer Yavuz, Cem Binbaş ve Hakan Sayın yakından takip etti.
 
ERKEN GOL SENDROMU!
Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer, Amasyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada erken gelen gollerin önüne geçmeyi başardıklarını söylemişti. Ancak Es Es Amasyaspor maçında yine erken gelen golün kurbanı oldu. Henüz ikinci dakikada kalesinde golü gören Kırmızı Şimşekler, adeta oyundan koptu. Siyah Kırmızılı ekip 31’inci dakikada kalesinde 2’nci golü gördükten sonra maça havlu attı.
 
Taraftar telafi istedi!
Amasya’ya gidip takımını yalnız bırakmayan Eskişehirspor taraftarı maç sonunda futbolcuları tribüne çağırdı. Taraftarlar Ağrıspor maçında takımdan telafi istedi. Haberi 10’da
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eto 8 Kasım 2022 16:42

Bal ligi iştahla bizi bekliyor

0 2 Cevap Yaz
Gürkan 7 Kasım 2022 15:24

Bir önerim var : Madem bizim hassas çocuklar erken gol yiyince etkileniyorlar , o zaman sahaya psikologla çıkalım , onları gol yemeyecekleri konusunda iyice ikna etsin. Yahu millet 2-0 dan 3-0 dan maçı çeviriyor , biz ne bahaneler uyduruyoruz.

0 21 Cevap Yaz
Cevdet 7 Kasım 2022 15:15

Futbolcular çok da hassas.Efendim ilk dakikada yenilen gol morallerini bozuyormuş. Ah canım benim kıyamam .Yeme o zaman. Yada rakibe söyleyelim de 60.dakikada atsınlar. Sizin ayaklarınız armut mu topluyor ,o sahaya niye çıktınız . Onlar bir atarsa siz de atın.Yenemiyorsnız beraberliğe oynayın bir puan alın.Biz mi öğretelim...

0 17 Cevap Yaz
kamil çelebi 7 Kasım 2022 15:09

Ne yazayım bilemedim. En iyisi yazmamak.....

0 15 Cevap Yaz
Dozerci 7 Kasım 2022 14:14

Her maç kırmızı kart yeter bihtik yaaa!

1 16 Cevap Yaz
Zippo 7 Kasım 2022 14:13

Ligin sonundaki takımdan 4 gol yemek nedir abi ya sen Eskişehirsporsun kendine gel

1 17 Cevap Yaz
Redkit 7 Kasım 2022 14:08

Erken gol yeme konusunda hiç bir çalışma yok sarı kart kırmızı kart konusunda hiç bir çözüm yok disiplin hiç yok bu takım bal ligine göz kirpiyor

0 17 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi