Eskişehirspor'da büyük başkanlık restleşmesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da büyük başkanlık restleşmesi
A
a

Başkan Halil Ünal’ın görevi kesin olarak bıraktığını açıklamasının ardından, TFF Genel kurulunda Başkan Yıldırım Demirören’den göreve devam etmesi yönünde destek mesajı alan Başkan Halil Ünal, önceki gün kararını değiştirerek, yardımcıları Şahbaz ve Ilgaz ile bir araya geldi.

Sütiş Eskişehir
Ünal’ın görevi bıraktığını açıklamasının ardından iki haftadır yönetim oluşturma çabası içinde olan, yeni sezon kadro yapılanması konusunda da önemli yol kat eden Şahbaz ve Ilgaz ikilisi, Ünal’ın "adaylıktan çekilin, ben tekrar adıyım" mesajına, olumsuz cevap vererek, seçime gireceklerini açıkladı.


SÜRPRİZ GELİŞMELER
Eskişehirspor Kulübünün Olağanüstü Genel Kuruluna bir gün kala, Eskişehirspor’da sürpriz gelişmeler yaşandı.

ÜNAL KURMAYLARIYLA GÖRÜŞTÜ
Başkan Halil Ünal’ın görevi kesin olarak bıraktığını açıklamasının ardından, günlerdir yönetim oluşturma çabası içinde olan, iç transferde imzaları attırmaya başlayan ve yeni sezon teknik kadrosunu bile belirleyen başkan yardımcıları Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz, görevi bırakma kararı alan Başkan Halil Ünal’ın, tekrar göreve devam etme kararı karşısında adeta şok oldular.

DEMİRÖREN DEVAM ET DEDİ
Geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulunda, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in, Ünal’a "görevi bırakma, Eskişehirspor düşerse de, çıkarsa da başında sen ol" yönünde verdiği mesaj üzerine, kararından vazgeçen ve yarın yapılacak genel kurul için tekrar aday olmayı düşünen Başkan Halil Ünal, bu kararını liste çıkartmaya hazırlanan kurmayları Şahbaz ve Ilgaz ile paylaştı.

ÜNAL İKNA EDEMEDİ
Yardımcılarına "aday olmaktan vazgeçin, ben tekrar adayım" dediği öğrenilen Başkan Halil Ünal’ın, Şahbaz ve Ilgaz’ı ikna edemediği öğrenildi.

BİZ HAZIRIZ VE ADAYIZ
Alınan bilgilere göre, ikilinin genel kurul hazırlıklarını tamamladıkları, yönetim listesini oluşturdukları, iç transfer ve dış transferde hazırlıklara başladıklarını, adaylıktan çekilmeyeceklerini ve genel kurulda liste çıkartacaklarını söylemeleri üzerine, Halil Ünal’ın, kararından vazgeçtiği öğrenildi.

DESTEK MESAJI VERDİ
Kapalı kapılar ardında yapılan bu görüşmelerden istediği sonucu alamayan Başkan Halil Ünal, bunun üzerine aday olmayacağını yenileyerek, göreve gelecek yönetime her türlü desteği vereceğini açıkladı. 
 
Kaynak : Yenigün Eskişehir
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cuneyt 6 Haziran 2018 05:27

Halil başkan biseyin kokusunu aldiki adayın diyo yoksa oda giderdi var bildiği heralde

0 0 Cevap Yaz
Recep HABUK 5 Haziran 2018 13:48

Eskişehir sporu Yıldırım Demirören mi yönetiyor o aday ol demiş senin ne haddine es es kongre üyelerine şehir halkına saygısızlık olan böyle bir teklifi kabul ediyorsun.Sende Aziz gibi çek elini kulübün yakasından en kötü ihtimalle kayyum dahi senden iyi yönetirdi Es-Es i.

4 10 Cevap Yaz
Marmara kazim 5 Haziran 2018 09:09

Cok yazim yanlisi var hicmi yazdiklarinizi okumuyorsunuz.

4 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi