Eskişehirspor’da böyle bir para yok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da böyle bir para yok!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, ES TV’ye transfer yasağı hakkında önemli bir müjdeyi verdi. Akgören, “İmkansızı başarmak ve yasağı kaldırmak üzereyiz. 84 dosyadan sadece 15 dosya kaldı” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi:
ES TV’de Ahmet Deniz Canoruç’a konuşan Akgören, “Benim düşüncemi herkes biliyor aslında. Bu transfer yasağını açmalı mıyız? Bu çok göreceli bir kavram. Geçen sezondan bu yana kazanamamak hem yönetim de hem de şehirde bir baskıya neden oldu. Bu durum hepimizi üzüyor. Biz imkansızı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çok zor bir işi başarmak üzeriyiz. Az bir iş kaldı. Transfer yasağını kaldırarak imkansızı başarmak istiyoruz. Tabii bunları parayla halledemiyoruz. Biliyorsunuz parayla bunun halledilmesi için 10-15 milyon liraya ihtiyacınız var. Böyle bir para yok” ifadelerine yer verdi.

Taraftara ümit verdi
Akgören, “Biz de hatırla, gönülle, arkadaşlıkla imza almaya çalışıyoruz. 84 dosyanın büyük çoğunluğunu çözdük. Taraftarımıza buradan bir ümit vermek istiyorum. 15 kadar bir dosya kaldı. 9 tane FIFA dosyamızda transfer yasağımız var. FIFA’daki dosyaların 3-4 tanesini çözdük. Geri kalanını çözmeye çalışıyoruz. Tabi vakit daraldı, kısaldı. Açtığımız anda istediğimiz ve yeterli transferleri yapabilecek miyiz bilemiyorum. Eskişehirspor için en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

İmkansızı başarabiliriz
Kadroya her zaman güvendiğini söyleyen Akgören, “İyi bir takımımız var. Bunu hep söylüyorum. Ufak dokunuşlarla, 4-5 tane transfer yaparak işin çok farklı yerlere gideceğini biliyoruz. İkinci yarıda kümede kalmanın çok zor olduğunu bilmemize rağmen bir imkansızı başarabileceğimizi düşünüyorum. Umutlarımı hiçbir zaman yitirmedim. Zaten ben bir camianın başkanı olarak her zaman umudumu korumak zorundayım. Ben dik durmaya çalışıyorum. İnşallah bu işi başaracağız” ifadelerine yer verdi.

Herkes VAR’ı istiyor
Kulüpler Birliği Toplantısı hakkında da konuşan Akgören, “Türkiye Futbol Federasyonu’nda bir kulüpler birliği toplantısı gerçekleşti. Her kulübün kendine göre sıkıntısını anlattı. Federasyonda kendi derdini bize anlattı. Herkes hakemlerden dertli. Süper Lig ve bizim ligdeki tüm takımlar hakemlerden dertli. Ayrıca TFF 1. Lig’e VAR Sistemi’nin gelmesini talep etti. Federasyon Başkanı Nihat Özdemir bunu çok istedikleri ancak bunun için ciddi bir yatırım gerektiğini belirtti ve çalışma yaptıklarını söyledi” dedi.

 Bir yanlış anlaşılma oldu
Sosyal medya üzerinden Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile yaşanan gerginlik hakkında da konuşan Başkan Akgören, “Samsunspor Başkanı ile kavgamız, tartışmamız olmadı. Kulüplerin sağlıklı yaşaması ve bu şekilde devamlılıklarını sürdürmelerinin çok önemli olduğunu söyledim. Samsunspor’u da örnek gösterdim. Sanıyorum bir yanlış anlaşılma olmuş ve Samsunspor Başkanı sağlık sorunları nedeniyle yanlış anladı” dedi.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 25 Ocak 2021 23:46

Bi zamanlar öyle bi para vardi ... birileri yedi bitirdi ... denetim raporlari bulundu mu basgan?

0 4 Cevap Yaz
AtYalani 25 Ocak 2021 19:51

Ya sirf konusacak malzeme olsun ki yonetimin yonetemezligini konusmaya sira gelmesin. 1 Subat son gun lisans cikartmak icin. Transferi acacak adam aylar oncesinden hallederdi. Dostlar icraatte gorsun diye tiyatral calismalar. Sana da bir tavsiye vereyim; gercekten transferi acmaya niyetin varsa para yok diye aglasarak gezmeyin hic bir futbolcu gelmez haa. Bu islerin yalan oldugunu sizde biliyorsunuzda 10 milyonluk proje, transfer geliyor Messi sirada, vallah paramiz yok.. gundemi mesgul ede ede yoneticilik yapiyorsunuz iste. Basarilarinizin devamini dilerim :))

0 3 Cevap Yaz
Suat AVNİ 25 Ocak 2021 15:55

Tiyatro.....

0 12 Cevap Yaz
EseseskikikieskieskiEs 25 Ocak 2021 15:01

Geçti ODUNPAZARI sür eşeği KAYSERİ'ye.😂🤣 Öncelikle bu transfer yasağını kaldırdınız diyelim haydi nasıl 16 maç kazanacaksınız hiç inandırıcı falan değil.

0 13 Cevap Yaz
Davut 25 Ocak 2021 12:53

Milyon avrolar kazandı kulup. O paralar nerede?

0 14 Cevap Yaz
Hasan 25 Ocak 2021 12:52

Yok tabi.Uçan kuşa borç taktılar.Kulubün anasını ağlattılar.Birisi de çıkıp hesap soramadı.Hesap sorulmazsa daha çok anası ağlar kulubün.

0 19 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi