Eskişehirspor'da borç çığ gibi büyüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da borç çığ gibi büyüyor
A
a

Eskişehirspor Kulübünde yaşanan genel kurul sürecinde, alacakları ödenmediği gerekçesi ile serbest kalan Hasan Hüseyin Acar, Kaan Kanak ve Hasan Ayaroğlu, 2 milyon lirayı bulan alacakları için, şimdi de TFF’ye başvuracak.

Sütiş Eskişehir
Diğer taraftan TFF ve FİFA’daki teknik adam ve futbolcu dosyalarına 50 milyona yakın borcu olan Eskişehirspor kulübünün, bu sezon A takım kadrosunda bulunan toplam 28 oyuncusuna, alacaklarının tamamı ödenmediği için, borçlarına yenileri eklenecek.

BU SEZONUN ENKAZI DA EKLENDİ
Yıllardır yönetim hataları yüzünden borç bataklığına saplanan ve yeni adayların göreve talip olmasının önünde set çeken Eskişehirspor kulübünün borçlarına, durmadan yenileri ekleniyor.

DEĞERLER BİR BİR ELDEN GİTTİ
Bu sezonda yaşanan ekonomik sorunlar yüzünden kadrosunda bulunan futbolculara ödemeleri yapamayan yönetim, para kazanabileceği değerli futbolcularını bir bir elinden kaçırmaya devam ediyor.

H. HÜSEYİN ACAR 450 BİN
Alacakları ödenmediği için sözleşmeleri devam etmesine rağmen serbest kalan Hasan Hüseyin Acar, elini kolunu sallayarak Kayserispor’a transfer olurken, Eskişehirspor kulübünden alacağı olan 450 bin lira içinde TFF’ye başvuracak.

AYAROĞLU 25 BİN LİRA 
Sözleşmesi devam ettiği halde alacakları ödenmediği için serbest kalan oyunculardan Hasan Ayaroğlu’nun ise, 250 bin lira alacağı ödenmediği için serbest kaldığı ve Alanyaspor’a transfer olan oyuncunun da alacakları için TFF’ye başvuracağı öğrenildi.

KAAN KANAK 1.2 MİLYON LİRA
Sözleşmesi devam eden Kaan Kanak’ın ise 1 Milyon 200 Bin Lira alacağı ödenmediği için serbest kaldığı, bu oyuncunun da alacakları için önümüzdeki günlerde federasyona gerekli başvuruyu yapması bekleniyor.

SÖZLEŞMELERİ BİTTİ
Bu üç oyuncunun yanı sıra, bu sezon A takım kadrosunda bulunun toplam 28 oyuncunun aynı durumda olduğu, alacaklarının tamamı ödenmeyen futbolculardan serbest kalan 12 oyuncunun (Kayacan Erdoğan, Dorukhan Toköz, Bilal Aziz Özer, Hürriyet Güçer, Ofoedu, Bruno, Gökhan Siverek, Aykut Akgün, Andaç Güleryüz, Semih Şentürk ve Furgan Polat’ın da, TFF’ye başvurma hakkı bulunuyor.

FEDEKARLIK YAPMAYA DEVAM
Ayrıca sözleşmesi devam eden ve alacakları olduğu halde kulübe ihtar çekmeyen Akaminko, Fıratcan Üzüm, Bedirhan Altınbaş, H. İbrahim Öner, Mevlüt Çelik, Cemali Sertel, Ekrem Kılıçarslan, Kaan Kaydırak, Ahmet Zeki Barlas, Tolga Yakut, Hüseyin Yılmaz gibi oyuncular ise, zor durumda bulunan kulübün, bu günleri atlatması ve yönetim oluşması için fedakarlık yapmaya devam ediyor.

ERKAN ZENGİN KRİZİ
Eskişehirspor’da ayrıca kadro dışı bırakılan Erkan Zengin ve Uğur İnceman’ın alacağı konusunda ise net bir bilgi yer almıyor.
1 milyon 200 bin Avro’luk sözleşmesi bulunan Erkan Zengin’e, 230 bin Avro ödendiği, kalan alacaklarının ise kadro dışı bırakıldıktan sonra antrenmanlara çıkmadığı gerekçesi ile noter tespiti yapıldığı için, mahkeme sürecinde olduğu iddia ediliyor. Mahkemeden veya Uyuşmazlık Çözüm Kurulundan çıkacak kara göre, Eskişehirspor kulübünü 5 milyon Lirayı bulan sürpriz bir borcun daha beklemesi kaçınılmaz gözüküyor.
 
Kaynak : Yenigün / Eskişehir
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Faruk 11 Haziran 2018 22:31

Yeter kardeşim...yeter...içimiz burkuluyor. Kulubu bu hale getirenler..size ne diyelim.Taraftar olarak bıktık usandık ..borç..borç borç.Böyle eziyet görülmemiştir.

1 4 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 11 Haziran 2018 14:21

Kapatın kardeşim kulübü

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi