Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da birçok yanlış tek doğru...

Eskişehirspor kulüp Başkanı Sayın Osman Taş, zor bir dönemde, kendi listesini hazırladı ve seçime gitti.

24 Ağustos 2019 09:58
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için 2019 / 2020 sezonu sahamızda Keçiören gücü maçıyla başladı. Alınan sonuç, oynanan oyun ve kadro seçimi birçok kişi tarafından eleştirildi. Kendi pencerelerinden baktıklarında haklılardır. Ancak göz ardı edilen birçok konu var.
Bu konuların her biri oyunu ve sonucu etkileyecek konular. Mesela Takım altı puan eksiyle başladı mı? Başladı. Bu konu Yönetimin moralini bozdu mu? Bozdu. Bu -6 puan Yönetime olan umutlarda ve güvende soru işareti doğurdu mu? Doğurdu. Güven bunalımı yaşayan Başkan istifa etimi? Etti. Bu konuya paragraf açacağım. Piyangodan çıkan kampa tam kadro gittin mi? Gitmedin. Futbolculara gerekli ödemeler yapıldı mı? Yapılmadı. Her oyuncuyla yaşanan sorun futbolcuların üzerinde olumsuz etki yaratı mı? Yarattı. Mesela (Sisokko, Milinkoviç Emre Güral)sorunu gibi. Şehirde ve Şehrin ileri gelenlerinde bir umutsuz bir güvensizlik var mı? Var. Eskişehirspor Teknik Heyeti yeterli çalışma ortamı buldu mu? Bulmadı. Daha birçok şey yazabilirim ancak ben bile bu kadar olumsuzluları yazarken içim karardı. Şimdi soruyorum, “Bu kadar yanlıştan bir doğru çıkar mı?” çıkmaz.
Peki, ne yapmak lazım, yukarıda yazdığım yanlışları düzelterek doğruyu yakalamak lazım. Telaşa paniğe kapılmadan, kırıp dökmeden, desteğe devam etmek gerekir. Eleştire her zaman yapılmalı incitmeden üzmeden yapılmalı. Çok uzun zaman oldu sezona iyi başlamayalı, bir sezon daha kötü başladık deriz önümüze bakarız. Biliyoruz ki kervan yolda yol aldıkça düzelecektir. Peki, hiç doğru giden bir şey yok mu derseniz, Tribünlere bakın derim. Her zamanki gibi muhteşemdi.
Eskişehirspor kulüp Başkanı Sayın Osman Taş, zor bir dönemde, kendi listesini hazırladı ve seçime gitti. Tek adaylı seçimde başkan oldu. Güven veren söylemi, Eskişehirspor hiç kimseye el açmayacak demesiydi. Sayın Başkanın – 6 Puanla sezona başlaması, oyunculara gerekli güvenceyi verememesi, Kafalarda soru işaretleri bıraktı. Şehirden gerekli desteği alamıyorum, engelleyenler var söylemi ve her hangi bir açıklama gelmemesi soru işaretli güveni de bitirdi. Arkasında istifa tuz biber oldu. Başkan istifasını geri aldı. Başkanlığa geri döndü hayırlı olsun. İstifa olan bir yerde artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Başkanın işi çok zor çok…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi