Eskişehirspor'da bir veda daha!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da bir veda daha!
A
a

Eskişehirspor'da devre arasında takımdan ayrılan oyunculara Berkay Dabanlı da katıldı. Berkay, ayrılık haberini Instagram hesabından duyurdu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor devre arasında takımdan ayrılan oyunculara Berkay Dabanlı da katıldı. Berkay, ayrılık haberini Instagram hesabından duyurdu. "Elimden gelenin en iyisini yaptım, yeri geldi kulübede bekledim, yeri geldi tribünde takımımı destekledim ama bana güvenenleri mahcup etmedim" diyen Berkay, verilen sözlerin tutulmamasına da değindi.
Kendisine yeni bir sayfa açmak için yeni bir yola girdiğini ve bu yüzden Eskişehir macerasının sonuna geldiğini duyuran Berkay'ın bu açıklamasına taraftarlar "yolun açık olsun" diyerek yanıt verdiler.

İşte Berkay'ın açıklamaları
Büyük Eskişehirspor camiası aslında bu cümleleri yazmak benim için kolay bir durum değil, bu formayı giydiğim süre zarfında çok çalıştım çok istedim elimden gelenin en iyisini yaptım yeri geldi kulübede bekledim yeri geldi tribünde takımımı destekledim ama bana güvenenleri mahcup etmedim, maddi açıdan verilen sözlerin hiç biri yerine gelmedi zorluklarla boğuştuk sürekli ama yine de pes etmedim. Aslında söylenecek o kadar çok şey var ki hep sustum içime attım şimdi tekrar eski konulara girmeyeceğim.
Kariyerim açısından bir şeyleri yerine getirmek de benim hakkım kendime yeniden bir sayfa açmak için yeni bir yola giriyorum. Eskişehir maceramın sonuna gelmiş bulunuyorum. Bugün itibarı ile sözleşmemi fesh ediyorum. Hakkınızı helal edin. Bu takımın layık olduğu yerde görmek beni çok mutlu edecek. Sağlıcak ile kalın...

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 7 Ocak 2020 11:31

takımda birkaç iadre eder futbolcu vardı. Artık onlarda yok. Sahada yaşı, genç ama vucudu yorgun ,ayakda duramayan adamları izleriz artık.

0 2 Cevap Yaz
SELÇUK 7 Ocak 2020 11:24

önceki yönetimlerden hesap sormacayak birisi olarak, apar topar bu ekibi yönetime getirdiler. murat diri denilen kişi, Kaan AY ve ekibini yönetimden uzaklaştırmak için herşeyi yaptı. şu anda ortalıkta yok murat diri isimli kişi. halil ünal ve ve mesut hoşcan, bizden hesap sormasınlar da ESES küme düşerse düşsün diyerek Tatar mustafayı getirdiler. bu kişilerin döneminde satılan oyuncuların paraları nerde? alper-erkan-tarık-veysel vs.

0 7 Cevap Yaz
Murat başaran 7 Ocak 2020 09:45

Giden gidene Bizim küçük sanayide iş yok frenler tutmuyor Halil Ünal’ı arar olduk yeminle

3 3 Cevap Yaz
2626 7 Ocak 2020 08:53

Güle güle Berkay...Sezon sonu gitmeni isterdik , belli ki olmamış.Başarılar diliyoruz.Asıl hakkını sen helal et.

3 4 Cevap Yaz
Nicola 7 Ocak 2020 08:06

Yönetimin amacı kulübün küme düşerek kapanmasını sağlamak sanırım.. Başka bir açıklaması olamaz.. Tüm iyi oyuncularımız bir bir elden gidiyor ve kimse elde tutmak için birşey yapmıyor.. Yönetime geldiklerinden beri çıkıp bir açıklama dahi yapmadılar.. Mesut Hoşcan abileri çok severdi oysaki konuşmayı.. Öğretemedi sanırım.. Gerçi kulüp küme düşerken o da yoktu ortalarda.. Galiba öğrenmişler..

2 6 Cevap Yaz
bilek26 7 Ocak 2020 00:51

tam da forma girmişti ama artık bu takım hep böyle olacak.Yolu açık olsun.

0 3 Cevap Yaz
Cemil 7 Ocak 2020 00:13

Biraz kendini gösterdin peşine takılan olmuştur seninde bununda arkasından ada çıkarsa şaşırmayın 😀 yinede yolun açık olsun elinden geleni yaptın sezon sonuna bekleseydin iyi olurdu

3 5 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 6 Ocak 2020 23:52

Yaprak dökümü tam hızıyla devam ediyor yönetim ne için göreve geldi acaba

2 10 Cevap Yaz
can 6 Ocak 2020 23:19

Güle güle git yolun açık olsun sende haklısın aç ayı oynamaz

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi