Eskişehirspor’da Berkay krizi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da Berkay krizi
A
a

Eskişehirspor’a 2014-2015 Sezonunda transfer edilen gurbetçi futbolcu Berkay Tolga Dabanlı’nın, kulüpten alacağı 1 Milyon 6 Bin TL olarak gözükürken, gerçek rakamın ise 800 Bin Avro (4 Milyon 528 Bin TL) olduğu iddia ediliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Başkan Halil Ünal’ın yeni sezon kulüp lisansı alınması için toplaması gereken 52 imzadan biri olan ve alacaklarını almadan imza atmayan Berkay Tolga Dabanlı yüzünden, zor durumda kaldı.

İmza vermeyen üç futbolcudan biri olan oyuncunun, Kulübün genel kurulda açıkladığı rakama göre 1 Milyon 6 Bin TL alacağı gözükürken, gerçek rakamın ise 800 Bin Avro olduğu iddia ediliyor.

Bugün ki kura göre 4 milyon 518 Bin TL alacağı olduğu iddia edilen oyuncu ile, yapılan görüşmelerde alacağının tamamı ödenmeden imza atmaya yanaşmadığı, oyuncunun babası tarafından yönetime bir kuruş bile indirim yapmayacaklarını söylediği öğrenildi.
 
Kaynak : Yenigün Gazetesi / Eskişehir
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emre Sakal 30 Temmuz 2018 22:33

Cok merak ediyoruz Berkay ne kattiniz bu kulube cikip bu rakamlari bekliyorsunuz. Yaziklar olsun! Boyle gunde yapilmaz!! Kendisini taniyorum cokta ters bir kisilik. Herkes kombine alsin bu takim yasasin!!!! Birgun paralarinizi alirsiniz ama biz sizi unutmayacagiz!

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi