Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor’da belirsizlik sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da belirsizlik sürüyor
A
a

3. Lig’de yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor 6 Ocak’ta olağanüstü seçimli kongreye gidecek. Camiada büyük bir belirsizlik yaşanıyor.

Sütiş Eskişehir
3. Lig’de yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor 6 Ocak’ta olağanüstü seçimli kongreye gidecek. Camiada büyük bir belirsizlik yaşanıyor. Güçlü bir yönetimin oluşması için şehirde yaprak dahi kımıldamıyor. Mevcut başkan Mehmet Şimşek ise transfer yasağının kaldırıp kaldırmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

GÜÇLÜ YÖNETİM ŞART
Eskişehirspor 6 Ocak Cuma günü olağanüstü seçimli genel kurula gidecek. Küme düşme hattında yer alan Siyah Kırmızılı ekip bir yandan yaşam mücadelesi verirken diğer yanda da başkanını arıyor. Ancak camiada büyük bir belirsizlik durumu var. Kulübün bu borçlarla yaşaması için maddi anlamda güçlü bir yönetimin oluşması gerekirken, şehirde bu yönde bir çalışma yapılmaması endişeyi arttırıyor.

ŞİMŞEK İMZA TOPLUYOR
Bir diğer yanda da mevcut yönetimde de çalışmalar sessiz bir şekilde devam ediyor. Başkan Mehmet Şimşek transfer yasağının açılması için büyük bir mesai harcıyor. Yakın çevresine transfer yasağının kaldırılması için birçok imzayı aldığını söyleyen Şimşek’in camiaya kongrede seslenmesi bekleniyor. 6 Ocak’ta yapılacak olan kongreye 4 gün kala henüz kimse başkan adaylığını açıklamadı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 4 Ocak 2023 15:01

madem bu kadar kolaydı daha önce niye toplamadınız imzaları 3 sene oldu...

0 2 Cevap Yaz
UTANMAZLAR 3 Ocak 2023 14:35

Gelecek olan başkan ve yeni yönetim sizlerin eseri olan 320 milyon Lira borcu kabullenecek hemde hırsız damgası yiyecek öyle mi. Herkes APTAL siz çok AKILLISINIZ herhalde. Anlaşılan hem kendinizi hemde bu borçları bırakan EFSANE BAŞKANLARI ve yönetimleri TEMİZE çıkarmak istiyorsunuz!. BU şehiri bu güzide takımı 65 ruhu olan taraftarlarını çıkar uğruna rezil ettiniz. Eserinizle UTANIN reziller eger UTANACAK yüzlerinizde varsa.

0 2 Cevap Yaz
pompeo 3 Ocak 2023 13:19

basganlik sirasi berber'de bi kere ... hayalleri icinde mi kalsin yani ...

0 4 Cevap Yaz
pompeo 3 Ocak 2023 13:18

yavv ... panik yok ... panik yok .. .her sey kontrol altinda ..

0 2 Cevap Yaz
Sıtkı Sıyrılmış 3 Ocak 2023 12:07

Talat Törenci başkan eskişehirspor şampiyon. Desemde inanmayın.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi