Eskişehirspor'da bedava oynamak isteyenler var ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da bedava oynamak isteyenler var ama...
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, Trabzonspor Kulübü’nün tutumu karşısında açıklamada bulundu. Şimşek, “Anadolu takımlarını korumalıyız diyen Ahmet Ağaoğlu bize imza vermiyor. Bize bedava gelmek isteyen oyuncuları bile alamıyoruz” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'a gelmek isteyen oyuncuları alamıyoruz
Maddi zorluklar çeken Eskişehirspor Kulübü, transfer tahtasını açabilmek için borcu olduğu Trabzonspor Kulübü'ne resmi yazı yollayarak imza istedi. Bordo-mavili yönetim gelen bu talebi reddetti. Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, Trabzonspor'un aldığı bu kararı sert sözlerle eleştirdi. Halktv.com.tr'den Onur Durmuş'a konuşan Şimşek, "İntikam sözleri ortada dolaşıyor. Gidin başkasından intikam alın. Bize bedava gelmek isteyen oyuncuları bile alamıyoruz" dedi.
 
Art niyetleri var
Ahmet Ağaoğlu'nun tutumunu eleştiren Şimşek, "Ahmet Ağaoğlu Kulüpler Birliği Başkanı ve kulüpleri koruması gerek. Yakın bir zamanda, 'Anadolu takımlarını korumalıyız' diye açıklama yaptı. Biz de bu sözlerinin ardından Ahmet Ağaoğlu'nun bizim başvurumuza olumlu yanıt verebileceğini düşünmüştük. Bu olumsuz yanıtın altına bir art niyet var. Sürekli olarak 2011 yılından bahsediliyor. Bizim 2011 yılıyla ne alakamız var. O zaman yönetici olan kişiler şu anda kulübün önünden bile geçmiyorlar. Biz yönetimi devralırken 45 gün boyuncu yönetim kurulunu oluşturacak ekip bulamadık. Bizim göreve forma yere düşmesin diye geldik."  
 
Transfer rotasını açıkladı
Şimşek, "Bizim paramız yok ve maalesef ödeme yapamıyoruz. Biz Trabzonspor'a borcumuzu ödemeyiz demiyoruz. Borçlar baki kalsın ve bizim transfer yapmamızın önünü tıkamasınlar. Zaten parayla transfer yapacak durumda değiliz. Eskişehirspor formasına gönül vermiş ve diğer takımlarda forma şansı bulamayan futbolcular var. Onları transfer ederek kulübümüze eski başarılarına çıkartmak istiyoruz” dedi.
 
Takımı ayakta tutmaya çalışıyoruz
Başkan Şimşek, “Herhalde bizi diğer kulüp yöneticileri gibi düşünüyorlar. Biz takımı ayakta tutmaya çalışan 15 kişilik gönüllüleriz ve normal vatandaştan farkımız yok. Bizi Eskişehir'in zenginlerinden falan zannediyorlar sanırım. Şu durumda 18 tane oyuncumuz var ve hepsi altyapıdan yetişen çocuklar. Biz maçlara ilk defa uçağa binmiş 16-17 yaşında çocuklarla gitmek zorunda kalıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Tek amacımız maça çıkmak
"Trabzonspor'a 400 bin Euro ödememiz lazım” diyen Şimşek, “Bunun için kampanya düzenledik biliyorsunuz ama kampanya istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Eskişehirspor'un eski yöneticileri şehri küstürmüşler ve bu sebeple kimse takımına sahip çıkmıyor. Kampanyadan sadece 300 bin toplandı. Bizim tek amacımız kulübümüz maçlara çıksın. Sağda solda intikam alındığı yazılıyor. Neyin intikamını aldıklarına anlam veremiyorum gerçekten. Geçmişi anlatıp duruyorlar. Resmen 'Vurun abalıya' yapıyorlar. Gidin başkasından intikam alın, bizden niye alıyorsunuz” diyerek sözlerini noktaladı.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gökhan çatal 4 Ocak 2022 23:49

kurt kışı geçirirmiş ama yediği ayazı unutmazmış.

0 0 Cevap Yaz
ekiciye 3 Ocak 2022 14:01

EsEs li gibi davranmana gerek yok laz olduğun ne yapsanda belli oluyor uşağum

4 7 Cevap Yaz
Ekici26

Laz değilim sadece eyyam yapanlara kızıyorum amaçlarının ne olduğunu anlamıyorsunuz. İş yapacak olan yapar gereksiz yere niye imza isteyip eziklik muhabbeti yapıyorlar sen rahatsız olmadın mı sen misin Es-Es li, ben mi?

1 3
messinin eniştesi 3 Ocak 2022 12:21

şehirdeki trabzon esnafı hedef gösteriliyor. bu ne kadar doğru?

4 10 Cevap Yaz
Gökhan çatal 3 Ocak 2022 11:53

Bazı dosyalar şampiyonluktan daha kıymetlidir. Bu dosyayı kapatanı sehir unutmayacaktır.

4 5 Cevap Yaz
Suat AVNİ 3 Ocak 2022 11:49

Defterler incelensin...Çare KAYYUM....

0 12 Cevap Yaz
Es Es 26 3 Ocak 2022 11:01

Bu lazlara güvenipte mi yazı gönderip kendinizi ve şehrimizi rezil ediyorsunuz. Bizi düşman göreni bizlerde düşman görürüz. Yapılması gereken şehrimizde esnaf ve iş yapan Trabzonlulardan halk olarak alışveriş yapmasın. Ayrıca basında sürekli gündeme getirildi spor toto'dan hakkımız olan 12 milyona TFF tarafından bloke edilmiş neden bu para alınmıyor. Bir diğer konu İktidar Trabzonun milyonlarca vergi borcunu sildi ayrıca milyonlarca hibe verdi. Nerede bizim iktidar seçilmişlerimiz neden bu şehrin haklarını savunmuyorlar. Adamlara usulsüz olarak 84 milyon vatandaşın vergilerinden Trabzona kıyak geçiliyor ?. Yerel seçim döneminde taraftarlara verdiğiniz sözler nerede kaldı !

7 17 Cevap Yaz
Simitçi 3 Ocak 2022 10:50

Kimsede yer bulamayan bedavaya gelecek adamdan hâyır gelirmi dayiii

2 8 Cevap Yaz
Ekici26 3 Ocak 2022 10:47

Gereksiz yere bu milleti birbirine düşürmeye çalışmayın. Borcu ödeyin yada ödeyecek olan yönetime gelsin.

13 10 Cevap Yaz
Ekici26 3 Ocak 2022 10:30

Adamların parasını verin boş tantanaya gerek yok vermeyecekseniz verecek olan adam yönetime gelsin işin aslı bu allerjiye gerek yok.

9 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi