Eskişehirspor’da başkanlık için ilginç öneri!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da başkanlık için ilginç öneri!
A
a

Eskişehirspor yönetimi ve taraftarlar birliği ligin ilk haftasında oynanacak olan Keçiörengücü maçı için şehrin önde gelenlerine ve efsane futbolculara çağrıda bulunarak maçı protokol tribününde izlemelerini isteyecek. Ayrıca her maç için başkanlık koltuğuna efsane isimlerden birisinin oturması ise gündemde…

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da Başkan Osman Taş’ın istifa etmesinin ardından henüz başkanını belirlemeyen siyah kırmızılı külüpte başkanın kim olacağı merakla bekleniyor. Yönetim her ne kadar önceliklerinin takım olduğunu belirtse de camia güçlü bir başkanın daha faydalı olabileceğini düşünüyor. Yönetim ve taraftarlar birliği ligin ilk haftasında oynanacak olan Keçiörengücü maçında şehrin ileri gelenlerini ve efsane futbolcularını maça davet etmeye hazırlanıyor.

Başkanlık koltuğunun boş kalmaması için yönetim ve taraftarlar birliği her hafta efsane isimlerden bir tanesine bu koltuğa oturması için teklifte bulunacağı öğrenildi. Ayrıca Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e de böyle bir teklifin götürüleceği sızan bilgiler arasında. Yönetim ve taraftarlar birliğinin bu konu hakkında birkaç gün içinde bir açıklama yapması bekleniyor.

Eskişehirspor'da başkanlık koltuğu efsanelere

Bu konu hakkında gelen eleştirilere ve "Eskişehirspor başkansız kaldı" gibi söylemlere Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek ise twitter hesabından şu ifadelerle cevap geldi; “Her maç bir efsaneyi #eskişehirspor maçın da Başkan koltuğuna oturturuz protokolde Ender Gonca ya da Fethi Heper ile başlatabiliriz mesela.”
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tatar cengiz 6 Ağustos 2019 17:26

Başkanlık koltuğuna büyükerşen yakışır . Malatya şampiyon olup lige çıkarken malatya belediye başkanı maç yayınları öncesinde reklam verip takımını desteklemiyormuydu ?

4 4 Cevap Yaz
EsEs 6 Ağustos 2019 15:38

Çok güzel...Uygulanırsa farklı güzel bir uygulama başlar.

1 3 Cevap Yaz
Parisli 6 Ağustos 2019 12:18

Çok ,çok,çok doğru.

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi