Eskişehirspor'da başkanlığa en yakın isim...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da başkanlığa en yakın isim...
A
a

Eskişehirspor'da olağanüstü Seçimli Genel Kurulu bugün toplanacak. Saat 14.00’te Anemon Otel’in ev sahipliği yapacağı kongrede bu kez çoğunluk aranmayacak. Nefesini tutan camia bugün kimin ya da kimlerin bu kulübe sahip çıkacağını merakla bekliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor başkanlığı için yaptıkları basın toplantılarında Sebahattin Tetik ve Adnan Sevim gibi isimlerin başkanlık sürecinde ön plana çıkmasına rağmen hiç bir somut adım atılmadı. Süreçler hep bir noktada tıkandı. Camianın ortak kararı olan Sinan Özeçoğlu da destek konusunda istediği birlikteliği şehirde yine göremedi. Özeçoğlu bu nedenle desteğe olumlu cevap veremedi.

Başkanlığa en yakın isin Osman Taş

Genel Kurula 1 gün kala belirsizlikler devam ederken, mevcut başkan Osman Taş’ı liste hazırlığı içinde olduğu gelen haberler arasında. 30 Mayıs’ta Eskişehirspor’un 26’ncı başkanı olan Osman Taş’ın bugün nasıl bir yol izleyeceği merak edilen konular arasında. Taş, 6 Ekim’de ertelenen Genel Kurul’da da salona gelip açıklama yapıştı.

Delege sayısı 998'e düştü

Geçtiğimiz hafta sonu yapılması gereken genel kurula 1000 delegeden sadece 60’ı gelmiş ve çoğunluk sağlanamadığı için haftaya (Bu güne) kalmıştı. Delegelerden Hikmet Erol ve Şenol Ilgaz’ın hafta içinde vefat etmesiyle Hazirun listesindeki delege sayısı 998’e düştü. Bugün Anemon Otel’de saat 14.00’te yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da çoğunluk aranmayacak.

Kimse aday olmazsa...

Öte yandan yapılması planlanan genel kurulda resmi bir aday çıkmazsa oluşacak olan divan kurulu seçim maddesini bir kaç güne öteleyebilir. Liste çıkarsa seçim yapılabilir. 196 Milyona ulaşan borç, puan silme ve transfer yasaklarıyla iç içe yaşayan Es Es belkide yarın tarihi genel kurullarından birisini daha yapmış olacak. Öte yandan eski başkanlardan Aydın Begiter ve Halil Ünal'ın da kulübün ortada kalmaması adına çalışmalar yaptıkları, aday olma gibi bir fikirleri olmadığı öğrenildi. Yarın yapılacak olan genel kurulda çoğunluk aranmazken 50 üyenin salona gelmesi yeterli olacak.

Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses1 13 Ekim 2019 11:44

Osman taş hala aday olacağım diyorsun para yok ,destek yok senin eskişehirsporu yok etme gibi bir görevin mi var. Kayyuma kalsın herkes hesap versin.

0 3 Cevap Yaz
Daima eses 13 Ekim 2019 11:31

Eses i bitirdiniz

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi