Eskişehirspor'da Başkan yarını işaret etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Başkan yarını işaret etti
A
a

Yücel İldiz'in takımdan ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için girişimlerin yarın başlayacağı öğrenildi. 

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig'de kalmak için mücadele eden Eskişehirspor, biran önce düşme potasından kurtulmak istiyor.

Yücel İldiz ile yolların ayrıldığı Eskişehirspor'da, yeni teknik direktör için girişimler ise yarın başlayacak.

Bugün yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelecek olan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, yeni teknik adam adayları ile yarın görüşmelerin hız kazanacağını aktardı.


Yücel İldiz neden istifa etti?

Balıkesirspor yenilgisinin ardından Eskişehirspor'un müsabaka içinde çok fazla gol fırsatını teptiğini kaydeden Teknik Direktör İldiz, yaptığı açıklamada; "İkinci yarı tüm mücadelemizle beraberliği yakaladık. Sahada takımın enerjisinin düşmesi için ne gerekiyorsa o oldu. Geldiğimiz noktaya bakıldığında, seyircimiz de haklı olarak oyuncularımızı protesto ettiler. Bu oyuncu kadrosuyla ekibimle elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Kadromuz bu. Başkan ile görüşeceğim, istifamı vermeyi planlıyorum. Belki de daha hayırlı olacaktır” ifadelerini kullanmıştı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Murat karaal 3 Nisan 2018 18:20

Çare YILMAZ VURAL

0 0 Cevap Yaz
3 Nisan 2018 17:19

İyi bir teknik adam bulmalı ki takım ligde kalmayı başarırsa seneye de devam etsin.Yoksa bu takımın bu hale gelmesindeki en büyük sebeplerden biri günü kurtarma çabasıdır.Yarınımızı düşünmediğimiz sürece biz bu stad ve taraftarımızla " Buralara layık değiliz" şarkıları söylemeye devam ederiz. Şahsi fikrim boşta olan Mustafa Reşit AKÇAY'ın gelmesidir.O olmaz ise Hakan KUTLU olabilir.Diğer adı geçen isimler gelecekse hiç gelmemesi takım için daha hayırlı olur düşüncesindeyim.

4 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi