Eskişehirspor'da Başkan yakın takipte

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Başkan yakın takipte
A
a

Eskişehirspor'un Vali Hanefi Demirkol tesislerinde süren idmanlarında Başkan Mustafa Akgören de yakın takipte

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor, bir günlük bayram izninin ardından Vali Hanefi Demirkol tesislerinde kampa devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kontrollü yapılan antrenmanlarda ayak tenisi turnuvasında futbolcular karşı karşıya geldi. Turnuvanın kazananı Berkay, Mete Kaan ve Doğukan'ın ekibi olurken, Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören de tesislere gelerek oyuncularını takip etti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es es 27 Mayıs 2020 12:45

Neyin yakın takibi, takımı ortadan kaldırmış üç beş fanatiğin dışında seyircide bulamaz kimse aptal değil verilen paralarda güme gitti yardımda yok bundan sonra herkes rahat. Amigo diride bal liğinden başka takım bulsun kulübe sokarlarsa. Buradan HOŞCAN efendiyede sesleniyorum vicdanın rahat mı tabii diri ve ünal da var yılların takımının silinip gitmesinde emeği gecenlerden.

0 4 Cevap Yaz
korhancan 27 Mayıs 2020 12:03

Siz ve yönetiminiz hala istifa etmiyor ve ısrarla reklamlara devam ediyorsunuz.Ama şunu unutmayın elbet bu reklamlar bitecek....

0 16 Cevap Yaz
Hasan26 27 Mayıs 2020 10:52

Valla paralı ve lobisi olan baskanlar takimi avrupalara kadar götürüp süper ligde takımı iyi bir konumda tuttular. Mustafa başkan ne yapti? tek icraatı elindeki topculari tutamayıp gondermek, yıllarını kulübe veren çalışanları isten çıkarıp kendi yandaşlarını kulübe doldurmak ve piranalari lepitese çevirmek oldu. Bunun dışında ne yaptı söyleyin.. Ağaç dikmekle,başkanlık hayallerim deyip kulübün başında olmakla başkanlık olunmuyor. Parasız sen bende bukadar yapariz. parasız yönetime gel. kuculme diye elindeki topculari gönderip takımı 2 lig birden düşür. Tabi başkanlığı birakmaz . hayalim diye diye incir ağacı dikti. Birakmadi da ne oldu? Hangi dosyaya kac para ödediler. Okadar yardimlar geldi Kalabaktan Etiden kampanyalardan ne oldu o paralar. Kim birakir ki . Reklam medyatik olmak varken .....Mustafa başkan Esesin tarihine kulübü 2 lig birden düşüren başkan olarak gececek. Artık yalakaliklari bırakalım . Gerçekçi olalım. Başkan bu işler hayalimdi demekle olmuyor...

0 7 Cevap Yaz
Serdar 27 Mayıs 2020 00:03

Paralı başkanlar vardıda ne oldu Mustafa başkan para yokken bile takımı bırakmadı boş kaleye nuşmayın e

9 2 Cevap Yaz
262626 26 Mayıs 2020 22:24

Tatar cebinde bes paran yok. Baskanciilik oynamaya devam. Ne kadar meraklisin baskanciilik oynamaya. Yazık Eskisehirsporuma. Kimlere kaldı. Yazık çok yazık.

1 9 Cevap Yaz
Es26 26 Mayıs 2020 19:55

Başkan öyle esortman giyip sahaya inmekle olmuyor bu işler. Bu pinto, boffin, funes mori ,toko dosyalarını dağdaki adamlar bile biliyodu herkesin bildiği şeylerdi. Daha başkan adayı olmadan bu adamlardan bi söz veya imza alıp başkanlığa geçmeliydin. Tesislerde yemek çıkiyo su akıyo diyerek kulübün vizyonunu iyice yerle bir ettiniz. Lafa gelince eskişehir büyük camia koca camia vizyona gelince tesiste su akıyo yemek çıkiyo. Bizim vizyonunuz bu olmamalıydı. Kusura bakmada mustafa başkan osman taşı bile ariycaz bu gidisinle. Hiç değilse onlar mehmet şimşeğin çabasıyla eldeki mevcut kadroyu korumuşlardı sen onuda yapamadın.

0 9 Cevap Yaz
pompeo 26 Mayıs 2020 14:30

cepte bess kuruss para yokken ... baskancilik oynamaya devam ... ne de olsa cocukluk hayali ... cikar keyfini ...

2 16 Cevap Yaz
23 Nisan

Takımı amatöre kadar düşürsün her 23 Nisanda o koltuga 2 saat oturtalım tatarı. Utanmada yok bunda.

2 12
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi